Wpis z mikrobloga

• 15
@Jestem_robotem123 Powoedzial co wiedział. Itan mimo sankcni potrafi robic samemu rakiety balostyvzne w tym hipersoniczne, mogliby tez miec atom gdyby nie usa, a co takiego wynajduje polska? Albo co swoejgo ma jeszcze izrael bo pewnoe wszystko a albo prawie wszystko ciągną od usa
  • Odpowiedz
@Jestem_robotem123: Niemcy i Japończycy też wynajdywali. Dzięki nim mamy coś takiego jak chemioterapia i wiemy jak leczyć hipotermię. Taki jeden, który wynalazł cyklon B zmienił bieg historii jeśli chodzi o rolnictwo. USA za to sprawdzało jak działa nieleczona kiła.

Masz rację, taka Polska to kraj 3 świata, nie ma takich dokonań w świecie nauki xDD.

Ku*wa coraz głupsze te fikołki robicie. Izrael jest krajem zbrodniczym, Iran też, ale Iranu nikt
  • Odpowiedz
@Jestem_robotem123 w Auschwitz też pchenli medycynę do przodu. Pomyśleć, że jakieś niedorozwoje stali po stronie Żydów i Polaków skoro Niemcy tak rewolucjonizowały nauke w tym czasie. Do tego produkowali mydło super jakości i ubrania 100 proc z recyklingu...
  • Odpowiedz
@SpokojnyPan Ależ p---------e xD Jedyne czemu Iran zagraża to anglosaskie interesy kontroli złóż ropy naftowej na Bliskim Wschodzie. P---------e o jakiś irańskich grupach w Europie jest mocno na wyrost i brzmi jak analiza gimnazjalisty.

Już dosłownie za chwileczkę zbudują b---ę i wszystkich zmiotą z planszy, tak będzie xD Że też izraelska propaganda sprzedaje te kłamstwo od pół wieku i nadal działa xD
Long-Position-Investor - @SpokojnyPan Ależ p---------e xD Jedyne czemu Iran zagraża t...

źródło: temp_file6738178505936140962

Pobierz
  • Odpowiedz