Wpis z mikrobloga

Sluchajcie jeżdżę już od mechanika do mechanika z moja renowka i żaden nie jest wstanie zdiagnozować co jej dolega. Kur... jest ktoś w posiadaniu clipa i pomoże zdiagnozować ten problem? Najlepiej bialystok, okolice. Błagam bo mnie już k-----y strzela z tym samochodem()

#samochody #bialystok #podlasie #renault
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@emcter: podczas jazdy, nie zależnie który bieg nagle przymula się, dodaje gazu i nic. Odpuszczę obroty spadają, wciskam znowu gaz i dopiero zalapie albo i nie. Przepływomierz odpada wkładalem nowke i dalej to samo. Rozrząd świeżo zrobiony, przewody od alternatora do aku zmienione, do sterownika również bo były spadki napięć. Swiece nowe. Dziś zajezdzam do tego mechanika który mi te przewody zmieniał, podpina pod kompa i zero błędów. Czasami bywa
  • Odpowiedz
@Podlasianin_bozy: nie zrażaj się, to po prostu.. stare auto i tyle. Wszystkie się psują od pewnego momentu nie ważne czyje logo na karoserii jest.
Inna sprawa, że u nas ciężko w PL o mechaników, sami wymieniacze tylko są dlatego są głównie problemy.
Poprzeglądaj też fora, może cię podobny przypadek nakieruje.

Kiedyś jak miałem clio 2 to coś mi stukało z przodu "w zawieszeniu", wymieniacze po kolei kazali różne rzeczy wymieniać
  • Odpowiedz
@Podlasianin_bozy: w końcu tak tylko co się naszukasz to niestety inna sprawa.
Ja polecam też klubclio.pl - możesz przynajmniej spróbować namiary znaleźć na fachowców od renault w twoim rejonie a i może podobne problemy w czyimś clio cię naprowadzą.
  • Odpowiedz