Wpis z mikrobloga

via Android
  • 23
@Bunch: No za takie laski to mi autentycznie wstyd. Miałeś pisać, ze jest najpiękniejsza na świecie przecież XD

Wcześniej napisała że czeka aż zapytam ją o numer. A ja jej powiedziałem że przed poznaniem numeru wolę zobaczyć więcej zdjęć. A ona na to, że jest brzydka. No to jej napisałem wiadomość z humorem na tej temat. A w odpwoedzi słyszę teraz ze jestem głupi oraz płytki xD
  • Odpowiedz
@Bunch kumam żart, ale jednak słabo, że posmiejesz się z niego gniotąc turboptysia, jak miałeś na talerzu laskę. Ale spoko, grunt, że "nie pajacowales" ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Bunch ja #!$%@?, piszesz do laski, że jest brzydka, Dziwisz się, że dopiero poznana osoba nie podziela twojego "poczucia humoru" polegającemu na obrażaniu jej i jeszcze wykopowe przegrywy ci przyklaskują xD
I jeszcze sposób w jaki piszesz...
  • Odpowiedz
@somskia bo miało być tak że on będzie ciągle pisał jaka jest najpiękniejsza a ona może w wolnej chwili się zastanowi. Gdy już popsuł jej plan zaczęła rzucać argumenty ad personam
  • Odpowiedz
@meshack: To po co napisała, ze jest brzydka? To takie typowe wymuszanie komplementów. To nie ma nic wspólnego z byciem przegrywam. Nikt normalny w pierwszej wiadomości do jakiegoś randoma z tindera nie zaczyna się użalać, ze ojojo ale jestem brzydka. Chyba nie dałby jej w prawo skoro uważałby, ze jest brzydka? Dla mnie bardzo dobrze zrobił
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 23
@Bunch: typie ale naprawdę piszesz jak jakiś debil. Zamiast normalnie gadać to wymyślasz jakieś zdjęcia co jest #!$%@? i jeszcze „daje ci szanse”. A kim ty #!$%@? jesteś? Prezydentem kraju? Jak czytam te wasze próby podrywu to się nie dziwie ze jedyne co wam pozostaje to walenie konia

@Amerykanski-Naukowiec: Nie zesraj się
  • Odpowiedz