Aktywne Wpisy

Marcepanowy_Detektyw +591
Mirki, jest afera - #oszukujo level Allegro xD
Normalnie mnie zagotowało. Robię zakupy na Allegro, wybieram sobie ładnie paczkomat InPost, wszystko elegancko... a tu zonk – przy finalizacji zamówienia magicznie zmienia się sposób dostawy na ich własnego kuriera „Allegro Delivery”. Bez pytania. Bez zgody. Po cichu.
Myślałem, że to może przypadek – ale nie. Sprawdziłem to kilka razy. Za każdym razem Allegro samo zmienia mi metodę dostawy. Jak dla mnie to
Normalnie mnie zagotowało. Robię zakupy na Allegro, wybieram sobie ładnie paczkomat InPost, wszystko elegancko... a tu zonk – przy finalizacji zamówienia magicznie zmienia się sposób dostawy na ich własnego kuriera „Allegro Delivery”. Bez pytania. Bez zgody. Po cichu.
Myślałem, że to może przypadek – ale nie. Sprawdziłem to kilka razy. Za każdym razem Allegro samo zmienia mi metodę dostawy. Jak dla mnie to

SharpCoder +370
źródło: kapitan bomba game mockup
Pobierz

2. Przygotuj potrawę z warzyw lub owoców sezonowych
3. Przez 7 dni wykonanie 7 fotografii na wybraną kategorię np.: radość, hobby, ulubiony kolor, natura, selfie itp :)
#mirkowyzwanie @FHA96
Wykonałem zadanie nr 1 (wraz i ze wschodem słońca, a nawet dłużej ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) oraz nr 2 ze szparagami, a już jutro z kurkami.
Niestety nie mam zdjęć na dowód ale potwierdzam wykonanie.
Czy będzie opublikowana lista wszystkich wyzwań?
Tak, w końcowym podsumowaniu.
Hej nie będzie to jednak potrzebne. Przypomniało mi się że wysłałem zdjęcie przez Messenger!
Schab ze szparagami w załączniku (sama końcówka sezonu stąd tak mało szparagów).
źródło: comment_jD4EdTGqyMkBpiXkpUXuGZIFVljeWbLo.jpg
Pobierz