Wpis z mikrobloga

@lezkaniebieska: chce pojechac z kumplem do pobliskiego wiekszego miasta wypic pare piwek zadnych klubow jakis plener nawet nie ma mowy o zadnym podrywaniu rozowych a mojej to nie pasuje i sie na to nei zgadza nie chce tego ukrywac dlatego chcialem jej powiedziec
  • Odpowiedz
@lezkaniebieska: jak na razie nie rozstajemy tylko przez tego typu tematy sa bardzo czesto klotnie gdy ja nie moge zrozumiec co zlego moge jej tym zrobic a mam 20 lat i chce jeszcze miec cos z zycia i czasem sie oderwac gdyby mogla zabralbym ja ze soba ale wtedy akurat ma prace
  • Odpowiedz
@lezkaniebieska: nie raczej nie ma tej potrzeby ostatnio tylko wpadla na pomysl wyjscia sam na sam z kolega na co sie nie zgodzilem bo sam nie wyszedlbym z jakas kolezanka sam na sam wiem ze nic zlego by nie zrobila ale skoro ja nie moglbym zrobic wypadu z kolega to ona tym bardziej z osoba przeciwnej plci
  • Odpowiedz
@lezkaniebieska: w ten akurat dzien nie.
troche dawna przeszlosc gdy na poczatku naszych relacji mialem "zbyt dobry" kontakt z byla ale to juz przeszlosc no i argument ze bede zagadywal do innych dziewczyn bo czesto po %% lubie poznawac nowych ludzi ale wedlug mnie nie w blizszych celach jesli tak to mozna nazwac
  • Odpowiedz
@lezkaniebieska: samo wyjscie dla niej to bedzie zakonczenie zwiazku . naprawde mam czyste sumienie i nigdy nic zlego w tej kwestii jej nie zrobilem a po alko po prostu smialem sie i rozmawialem z innymi ludzmi gdzie byly tez dziewczyny nawet zadnej nie dotknalem dla innych jestem towarzyski i dowcipny przez co latwo potrafie zlapac kontakt z obca osoba. nie wiem czy ryzykowac bo co bedzie jesli bede kiedys tego
  • Odpowiedz