Wpis z mikrobloga

@Gabka_xd: nudny ten live jak flaki z olejem. Totalny brak szacunku dla widzów. Bardziej zainteresowany wybieraniem muzyki, szukaniem łyżki, jedzeniem niż pytaniami. Ignorował większość pytań, choć nie były złosliwe, ani wredne. Skupiał sie odczytywaniu pozytywnych komentarzy na swoj własny temat. Sam komplementował swoj młody wygląd, zestawiajac sie z rówieśnikami z programu. Narzekał na hejt, a sam pochwalił publicznie głównego hejtera Olega.
@el_waryato no właśnie niektórzy gadają że Olo robi nudne live ale ten to #!$%@?, już wolę oglądać 24/7 Olo niż jego XD pytania omijał bo " nie chce do tego wracać, każdemu życzy jak najlepiej, chce zeby kazdy miał czystą kartę i nie chce wracać do tematu dram w programie " XD najbardziej mnie #!$%@?ło jak gadał że on kibicuje związkowi Angeli i Igora bo " on kibicuje każdej miłości i w
@Deacon89 u Łukasza na live były też osoby które go nie obserwują a wpadły tylko dla beki tak jak ja np. XD widocznie fallowersi zostali ale ludzie nie chcą go już tak bardzo oglądać jakby sie mu mogło wydawać XD
@BananowyBananowiec Uuu no to zazdro XD ale jak widać nie wszyscy, ja nic z tego nie mam XD
@Przemas129 no ale z tego co słyszałam to i tak nie mógłby wygrać, osoby które weszły ponownie podobno nie mogą walczyć o wygraną, ale nie wiem czy to prawda ;D chociaz oglądanie go jeszcze tydzień to byłaby niezła męka, chyba że Igor i Hanys by go ustawiali to mogloby byc ciekawie ;D jednak zdecydowanie
@Gabka_xd: Łukasz łączył się z różnymi osobami (video rozmowa) co były na czacie. Z jego strony trochę odważnie, bo jak ktoś mu zadał jakieś pytanie to nie miał jak udać, że tego pytania nie widzi.