Aktywne Wpisy
OVHcloud +131
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +21
Macie jakiś pomysł? szukam czegoś raczej z grafiką 3d i dobrym mrocznym klimatem ^^
#gry #staregry #klimat #szukamgry #horror
Pamiętam że latałem po jakiś podobnych szklanych korytarzach i nie mogłem znaleźć z nich wyjścia xDD
w-------m się po jakimś czasie pozbyłem się tej gry :D
W sumie zrobię drugie podejście, może akurat tym razem będzie lepiej :P
* Pathologic HD (surrealizm, rosyjskie stepowe miasto pogrążone w pladze, trudny poziom trudności),
* Kane & Lynch: Dead Men (gameplay na miarę gniota, ale bardzo dobrze rozrysowane postacie dwóch głównych bohaterów),
* Bloodrayne 1 (dhampirzyca walcząca ze stworami i armią nazistów)
* Max Payne 2 (klasyka).
https://store.steampowered.com/app/274520/Darkwood/
Co prawda widok z góry ale klimat jest bardzo stalkerowy