Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Skąd upór i ignorancja w stosunku do opinii ludzi nauki?

@dertom: nakuka dla takich ludzi jest zagrożeniem dla ich własnej wizji rzeczywistości ponieważ podważa ich wyimaginowane przeświadczenie o własnej nieomylności... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Myślisz, że dlaczego płaskoziemcy wydali $30000 na laserowy żyroskop, który tylko potwierdził to co mówiła nauka a czego oni nie uznawali, używając tego cały czas jako jednego z ich argumentów przeciwko kulistej
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@MusicURlooking4 dlatego uśmiecham się pod nosem jak widzę masę dziewczyn z torbami tęczowymi tak w miasteczkach jak i dużym mieście. Zmiana kulturowa pójdzie przez młode polki na złość i z zaskoczenia dla młodocianych konserw.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@NieWiemASieWypowiem czy ja powiedziałem że dosłownie wszędzie jest jednomyslnosc?. Możesz sprawdzić ilu naukowców uważa ocieplenie klimatu za spowodowane działalnością człowieka a ilu wręcz przeciwnie. Mnie to nie dziwi bo już wiele było takich tematów. Sprawdź sobie ile gremium nie definiuje tego jako zaburzenia, na świecie i w Europie, jakie uczelnie są wymieniane, zaczynając od Światowej organizacji zdrowia. Porównaj sobie ilu pseudonakowych ciał uważa terapię kontrowersyjną za słuszną i skuteczną.
  • Odpowiedz