Wpis z mikrobloga

Ogółem dobra inba jest, Kahwi ponoć wylądował w Toronto (miał się dziś spotkać z Raptors, ale w LA), a kanadyjska telewizja wyśledziła jego samolot i wysłała helikopter, żeby śledzić Kałaja xD

Wrzucam link do tweeta jednego tweeta Steina, ale polecam wejść na jego profil i prześledzić kilka ostatnich wpisów xD

#nba #nbaspam
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@parooow: trochę jest tu też winy Kawhiego, że takie przeciągnie tematu.

Jak chciał zostać to info przed agenturą i spokój. Jak chce iść to mógł to po prostu pierwszego dnia ogłosić w swoim stylu, jednym szybkim komunikatem.

No chyba, że nie wie i ciągle czeka aż go będą przekonywać. Ale ile k---a można. Amerykanie też j----e medialne małpy w cyrku się nie mogą k---a uspokoić. (Kanadyjczycy to Amerykanie).
  • Odpowiedz
@iAmTS: Niby racja, z drugiej strony nic nie wiemy o tym człowieku. Ja osobiście nie mam pojęcia, czy już wybrał, czy się waha, co dla niego jest najważniejsze. Kompletne zero xD
  • Odpowiedz
@parooow: troche zdjęcie i akcja jak z jazdą za białym bronco, w którym uciekał OJ :D Dziś, albo jutro ma być już decyzja, a teraz pewnie na redditach raptorsów jarają się, że pojechał do Toronto :)
  • Odpowiedz
@parooow: no wiem. Ale jak połączyć bycie takim cichym gościem bez chęci wygłaszania opinii (dostawał platformę z której nie chciał korzystać) z tym, że niby potrzebuje takiego agenturalnego p-------a i robi to specjalnie.

A jak nie specjalnie to k---a mógł to wszystko powstrzymać. C--j tam wie, wkurzająca jest pajacerka mediów.
  • Odpowiedz