Jednorazowy wyskok, ale chyba zrobię z tego w spokojniejszym okresie całą serię bo mi się zwyczajnie podoba.
Walka z urzędami trwa, trzecia odmowa wystawienia się w rodzinnym mieście, czwarty wniosek z terminem na jutro i... 30 dni na odpowiedź.
Powoli dojrzewa we mnie myśl że chrzanie urząd i wystawię się nielegalnie bez pozwolenia na deptaku na którym stoją ludzie z kupowanymi rzeczami z chin. Zapewne będzie mandat, bo znam swoją wiochę ale mam dość siedzenia w warsztacie, chce w końcu pokazać swoje towary ( ͡º͜ʖ͡º)
@Metanemesis @kidi1 obczajcie stronę, nie ma tam wszystkiego, ale to jedyne rzeczy dostępne na odległość i od ręki bo mam to ze sobą i mogę wysłać w każdym mieście ( ͡º͜ʖ͡º)
@Invisible22 lokalnie w Rabce Zdrój (choć nie mam pewności) możliwe że też Zakopane.
Później powrót do Wrocławia i wybieram się na trzy dni do Wolimierza gdzie będę mieć stanowisko przez trzy dni.
Pod koniec lipca jeśli dogadam się to będę coś wystawiać we Wrocławiu, później sierpień Woodstock choć chyba nie będę sprzedawać bo chciałbym na spokojnie pochodzić, w sierpniu Kraków i możliwe że ponownie Rabka Zdrój.
@Kypy nie ma na stronie - to było na zamówienie, seria szybko się rozeszła i zostały mi już tylko rzeczy na wystawkę "nie do kupienia ale patrzcie co umiem zrobić" ;D
Będą dostępne gdzieś pod koniec lipca, zresztą wtedy może uda mi się zrobić małą dodatkową serię 10/15 unikalnych serc
@MeloPomelo: @merry_666: @art212: ludzie ale wiecie że możecie to zrobić bez totalnie żadnych umiejętności w godzinę XD? I koszty to jakieś 2 zł? Na aliexpress ta metalowa foremka, stary zegarek. Kładziesz części, zalewasz żywicą, podgrzewa się suszarka lub opalarką i koniec xD ewentualnie wypolerować
Jeden z moich pierwszych wpisów na Wykopie (z głupa sobie sprawdziłem co tam się działo w 2015) - wrażenia z randki z super dziewczyną. Ta sama dziewczyna leży właśnie obok mnie i chrapie cicho w naszym łóżku, w naszym mieszkaniu :D Udało mi się! ( ͡~ ͜ʖ͡°)
Jednorazowy wyskok, ale chyba zrobię z tego w spokojniejszym okresie całą serię bo mi się zwyczajnie podoba.
Walka z urzędami trwa, trzecia odmowa wystawienia się w rodzinnym mieście, czwarty wniosek z terminem na jutro i... 30 dni na odpowiedź.
Powoli dojrzewa we mnie myśl że chrzanie urząd i wystawię się nielegalnie bez pozwolenia na deptaku na którym stoją ludzie z kupowanymi rzeczami z chin. Zapewne będzie mandat, bo znam swoją wiochę ale mam dość siedzenia w warsztacie, chce w końcu pokazać swoje towary ( ͡º ͜ʖ͡º)
#rozkminkrzaka #rekodzielo i trochę #zalesie ale tak naprawdę #niemawrazenbezobrazen
Zdecydowane musisz tego wiecej zrobic :D
Bo takie komentarze to miód na moje serce xD
@kidi1 obczajcie stronę, nie ma tam wszystkiego, ale to jedyne rzeczy dostępne na odległość i od ręki bo mam to ze sobą i mogę wysłać w każdym mieście ( ͡º ͜ʖ͡º)
www.bido.com.pl/shop
Później powrót do Wrocławia i wybieram się na trzy dni do Wolimierza gdzie będę mieć stanowisko przez trzy dni.
Pod koniec lipca jeśli dogadam się to będę coś wystawiać we Wrocławiu, później sierpień Woodstock choć chyba nie będę sprzedawać bo chciałbym na spokojnie pochodzić, w sierpniu Kraków i możliwe że ponownie Rabka Zdrój.
Koniec sierpnia jeśli się uda to
Będą dostępne gdzieś pod koniec lipca, zresztą wtedy może uda mi się zrobić małą dodatkową serię 10/15 unikalnych serc
Na aliexpress ta metalowa foremka, stary zegarek. Kładziesz części, zalewasz żywicą, podgrzewa się suszarka lub opalarką i koniec xD ewentualnie wypolerować