Wpis z mikrobloga

• 14
Pytanie do osób które zamawiały z #banggood przed 13 czerwca i mają tracking same cyfry początek od 48 ruszyły komuś te #!$%@? paczki w końcu? Tracę cierpliwość osobom które zamówiły po 13 podobno już ruszył tracking a u mnie dalej nic... #priorityline #pdm #gearbest
  • 688
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tuzq Zamówiłem 08.06, a przesyłkę nadali 19.06
Napisałem im, że przesyłka do mnie nie dotarła a ostatnia aktualizacja śledzenia paczki wygląda jakby została wygenerowana sztucznie (fałszywa). Wszystkie dowody im dostarczyłem, zrzuty ekranu komunikacji/zakupu/śledzenie paczki. Dodatkowo przedstawiłem jako dowód rozmowę gdzie banggood obiecywał, że przesyłka dotrze do mnie najpóźniej 30.07
To jest mój trzeci spór PayPal, poprzednie były wiele lat temu gdzie pierwszy wygrałem, a drugi anulowałem ponieważ przesyłke otrzymałem w trakcie
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@mfcx To zrobiłem to samo co ty + zdjęcie z ich regulaminu w którym piszą o gwarancji dostawy w 60dni. Ale nie martwiłbym się, dlatego że liczą 60dni od daty wysyłki czyli 19.06. U mnie było 280$
  • Odpowiedz
"If you receive the original parcel in the future, would you mind rejecting the second one or pay again for it? "
xDDD
  • Odpowiedz
@imthereason: nic, mialem opcje refunda, zglosilem go i napisalem ze czekam ponad 60 dni i wiecej nie bede czekal, zglosilem wszystko do mojego banku i cyk odpowiedz jest ze moga mi wyslac ponownie albo zwrot kasy... zobaczymy co bedzie dalej
  • Odpowiedz
czy warto otwierac spor po 30 dniach od zamowienia pdm w banggood i gdzie tracking jest dead? czy trzeba czekac te 60 dni jak dla kazdej przesylki ?
  • Odpowiedz
@mfcx: zamowienie 20.07 a oni twierdza ze shipped 25.07 choc na trackingu brak zadnych informacji jedynie system accepted the order z 20.07 wiec ja twierdze ze minelo juz 30 dni wlasnie
  • Odpowiedz
@tk87 miałem podobnie jak Ty z inną przesyłką EU priority line tracking był fałszywy, ale przesyłka dotarła. Na Twoim miejscu jeszcze bym spokojnie poczekał. Jeśli płaciłeś kartą/paypal nie masz o co się martwić.
  • Odpowiedz
@mfcx: ok dzieki za opinie, a co jesli otwarlbym spor i musial przeksztalcic w roszczenie jeszcze zanim uplynie 60 dni? Paypal poczeka z wydaniem ostatecznej opinii wlasnie az minie 60 dni czy zamkna wczesniej?
  • Odpowiedz