Wpis z mikrobloga

• 14
Pytanie do osób które zamawiały z #banggood przed 13 czerwca i mają tracking same cyfry początek od 48 ruszyły komuś te #!$%@? paczki w końcu? Tracę cierpliwość osobom które zamówiły po 13 podobno już ruszył tracking a u mnie dalej nic... #priorityline #pdm #gearbest
  • 688
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

U mnie też jedna przesyłka ruszyła (zamówienie z 20.06) - dzisiaj dotarła z DPD do Krakowa. Mam nadzieję, że jutro będzie doręczona. Pozostałe cztery (zamówienia między 2.06 a 15.06) dalej wiszą na "In Transit (Nysa)"
  • Odpowiedz
Dzwoniłem do Nysy trackingi z 21 lipca są fałszywe ale coś rusza w końcu maja multum paczek teraz na odbiorze trzeba czekać!
  • Odpowiedz
Mi dzisiaj chińczycy odpisali na setnego już maila, że w końcu oddadzą pieniądze. Czekam jak szybko ten zwrot nasąpi.
Moje zamówienie z 3.06 ostatni status na trackingu mam 19.07
Maile wysyłałem prawie codziennie od miesiąca.
Mam również otworzony spór na paypalu z terminem rozpatrzenia 27.08 czyli za kilka dni.

Thank you for shopping on Banggood and deeply sorry for all inconvenience caused.
  • Odpowiedz
@luki004: no to nasze sa na jednej i tej samej palecie widmo :) ale oni sa swięcie przekonani ze przekazali i wyslali mi skan jakiegos potwierdzenie przewoznika flytexpress
  • Odpowiedz
Mnie PayPal poprosił o tracking z widocznym numerem śledzenia mimo, że wysłałem im śledzenie paczki z różnych stron jak i z oryginalnej strony przewoźnika z widocznym numerem śledzenia. Dla mnie to świadczy, że zależy jaka dana osoba rozpatruje spór taki będzie wynik.
  • Odpowiedz
Na czacie uzyskałem informacje:
"Please be assured we will refund the amount on 26th if it is not delivered to you. "

Dopytałem czy chodzi o sierpień jak to z nimi bywa... W razie czego mam co dołączyć do roszczenia w PayPal.
  • Odpowiedz
Dzwoniłem przed chwilą do swiatprzesyłek.pl
Przez telefon dowiedziałem się tyle co ze śledzenia widać, że paczki niby dalej w UK i mam się kontaktować ze sprzedawcą bo oni nie wiedzą kiedy je dostaną.
Pierwsza paczka zamówiona 06.06 wysłana 26.06, obecnie status ostatni 2019-07-15 05:31 Complete customs clearance arrive at the UK warehouse,In Transit
Druga zamówiona 26.06, wysłana 01.07, obecnie status ostatni 2019-07-12 21:30 Arriving at the UK warehouse,In Transit
  • Odpowiedz
@Papaya: u mnie też zmiana na in transit Nysa

2019-08-23 15:53:21 In Transit (Nysa)

2019-07-29 09:52:57 Arrived at sort facility (Customs inspection)

u Ciebie też powinno się coś ruszyć niedługo
  • Odpowiedz