Aktywne Wpisy
stanley___ +52
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
To moja ulubiona wersja fasolki szparagowej, jem ją tylko tak od zeszłego roku. Jeśli macie inne ciekawe przepisy z jej wykorzystaniem to chętnie przyjmę :)
Zapraszam na fasolkę szparagową z azjatyckim twistem:
Na 1 porcję:
200G fasolki szparagowej
100G boczku wędzonego
2 ząbki czosnku
2 łyżeczki sosu sojowego
Chili (u mnie pasta z kiszonych papryczek)
Fasolkę ugotować w osolonym wrzątku (najlepiej al dente ale jak wolicie), odcedzić.
Boczek pokroić w słupki, wysmażyć na chrupiąco. Dodać czosnek pokrojony w plasterki i chili. Smażyć 2-3minuty. Zalać sosem sojowym, dodać ugotowaną fasolkę i smażyć razem jeszcze 2 minuty.
MAKRO: 564kcal 19B 48T 12W
Zapraszam również na instagrama ziemniakizostaw
Miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#keto #gotujzwykopem #ziemniakizostaw
@MariuszUK: Za pierwszym razem aż mnie zatkało jak zbagatelizowałem ostrzegawczy kolor nakrętki :)
@Moj_Panie zwykły :)