Wpis z mikrobloga

#silownia
#mikrokoksy
Są tu może jacyś kierowcy zawodowi ? Obecnie zastanawiam się nad międzynarodówką w systemie 2/1, o ile z samym ćwiczeniem nie będzie problemów to boję się o utrzymanie diety. Czy jest ktoś kto możę się podzielić z mną doświadczeniem ,,pakera" w trasie ?
  • 5
  • Odpowiedz
@heisenberg30: Jeśli chodzi o cwiczenia to wiem że z tym nie będzie problemu, ćwicze już prawie 4 lata i nie wyobrażam sobie nie ćwiczyć ale boję się właśnie o to że może nie starczyć jedzenia, bo na 2 tygodnie przecież sobie nie przygotuje jedzenia, a z sklepami innymi niż stację chyba może być ciężko. ( obecnie 3.5k kcal )
  • Odpowiedz
@xefreniks231: Ze sklepami to zależy od doświadczenia, ja już trochę jeżdżę to nie mam większego problemu, jak mam jakąś trasę i chce zrobić zakupy to googlemaps patrzę gdzie blisko zjazdu są markety i jadę, rzadko zdarza się nie ogarnąć miejsca do parkowania, po jakimś czasie masz bazę sklepów w nawigacji. Zamrażam po porcjowane mięso, na czas podróży busem do Niemiec ładuję je w kołdrę, po przyjeździe do ciężąrówki rozkręcam lodówkę na
  • Odpowiedz
@xefreniks231: Mam hantle 2x50kg plus sztanga łamana, trenuje splitem, staram się robić 4 treningi tygodniowo. Na naczepie robię podciągania i jak mam ochotę to tłukę w gruszkę bokserską w ramach cardio. Niedługo zmieniam robotę i będę chodził na normalną siłkę. Ale da się zrobić forme jeżdżąc. Mój rekord w OHP to 97kg.
  • Odpowiedz