Jestem #taxidriver i ostatnio wiozłem fajną panią. Gadka się kleiła, zeszło na temat tego że się uderzyła gdzieś na karuzeli i boli ją głowa blablabla. W żartach powiedziałem że jak nie pojedziemy teraz do lekarza to wkrótce ją odwiedzę i sprawdzę jak się czuje. Powiedziała że ok, wtedy może jakaś kawa, nr telwfonu nie wziąłem, tak jakoś wyszło
Jechać pod dom i czatować na kogoś, szukać na spotted, wysłać list? Nie mam pojęcia, nie chcę żeby mi ktoś przykleił łatkę stalkera :v Co byście zrobili ?
Typek z kanału "Sprawdzam jak" wyjaśniony przez widza za wrzucanie klik-bajtowych miniaturek na swoim live prezentujących zalane miasto (foto w komentarzu) #powodz #sprawdzamjak #wroclaw
Gadka się kleiła, zeszło na temat tego że się uderzyła gdzieś na karuzeli i boli ją głowa blablabla. W żartach powiedziałem że jak nie pojedziemy teraz do lekarza to wkrótce ją odwiedzę i sprawdzę jak się czuje. Powiedziała że ok, wtedy może jakaś kawa, nr telwfonu nie wziąłem, tak jakoś wyszło
Jechać pod dom i czatować na kogoś, szukać na spotted, wysłać list? Nie mam pojęcia, nie chcę żeby mi ktoś przykleił łatkę stalkera :v Co byście zrobili ?
#zwiazki #podrywajzwykopem