Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 13
Miruny ale z------m pomóżcie pls ()
Jako paczka spotykamy się z dziewczynami ja i mój kumpel (ja lvl17 a one i kolega lvl15, to on mnie w sumie z nimi poznał). Jedna z #rozowepaski z tej ekipy wpadła mi w oko i czynię w jej stronę kroki. Myślę że to widać, myślę też że sam jej się podobam. No i z czasem zrobiła się z tego taka tajemnica Poliszynela. No ale wracając: wczoraj znowu byliśmy w paczce ale po czasie się wykruszyła. No i tak się złożyło że zostaliśmy we dwoje i rozmawialiśmy chyba do 22:30, z czego od około 21:45 byliśmy sami. No i wiadomo w końcu zadzwoniła po nią mama, a że mam po drodze to ją odprowadziłem. I tutaj mam problem. Bo z------m. Pożegnaliśmy się j-----m żółwikiem (młodsi 14-18 lat tak robią gdy płcie są przeciwne). Nosz k---a jak się stamtąd oddaliłem to myślałem że mnie rozwali.
Proszę macie może jakieś rady jak powoli i konsekwentnie przesuwać barierę dotyku? Dotyk ogólnie jako-taki jest, więc to już coś, ale jak to posuwać dalej? No i jak delikatnie zasugerować choćby przytulenie się, czy cokolwiek na pożegnanie? Szczególnie gdy zostaliśmy właśnie sami?
#zwiazki #kiciochpyta no i #niebieskiepaski też dotyczy
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 11
@PradziwyMirek co się miras zamartwiasz, dopiero zaczęliście rozmawiać, wszystko idzie w dobrym kierunku. Masz 17 lat gościu żyć nie umierać, następnym razem jak będziecie koło siebie siedzieli i rozmawiali to położysz rękę na ramieniu czy coś xD
  • Odpowiedz
  • 2
@Basiura89: nawet gdyby nie było wakacji bym to napisał, wiem że pytam na portalu dla przegrywów i stulejek więc nie każdy może coś powiedzieć, ale jeśli ty nie wiesz co wnieść do wpisu to najlepiej wcale nie odpisuj
wiem też że są tu osoby którym udało się (może niestety w przeciwieństwie do ciebie) znaleźć kogoś do związku, dlatego pytam
niemniej jednak życzę ci sukcesów, powodzenia i mniej frustracji
  • Odpowiedz
@PradziwyMirek: aż mi się przypomniały lata mojej "młodości" jak człowiek miał takie problemy, bo się ktoś żółwikiem żegna. :D U mnie od zawsze w szkole czy w paczkach witaliśmy/żegnaliśmy się przytulasem, więc było łatwiej.
  • Odpowiedz
@PradziwyMirek: powiedz jej wprost, że masz nadzieje na coś więcej niż koleżeństwo bo Ci się podoba. złap za rękę jak będziesz z nią szedł sam, zobaczysz jak zareaguje, nie zje Cię jak się nie spodoba. ;)
  • Odpowiedz
@PradziwyMirek: mozesz zapytać czy sie przytuli na pożegnanie ¯\_(ツ)_/¯ wtedy bedzie wiadomo czy zainteresowana. odnośnie łamania bariery dotyku jak sie spotkacie to na starcie rozłóż ręce zeby sie przytulic ( ͡º ͜ʖ͡º) nie widziałem jeszcze zeby ktokolwiek odmówił. powodzenia miras
  • Odpowiedz
@PradziwyMirek jak będziesz jej dupe podlizywal i nie pokazywał, ze Ci się podoba, plus nie atakował to będziesz zajebistym beta czytaj friendzone my friend ( ͡º ͜ʖ͡º)
Musisz wiedzieć, że działania szybko i na siłę maja odwrotny skutek ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@PradziwyMirek widać że gówniarz jeszcze jesteś i nie masz doświadczenia . Zadzwoń do niej jak prawdziwy facet albo jak się wstydzisz napisz SMS czy możecie spotkać się sami bo chcesz pogadać - wtedy wykładaj karty na stół powiec jej że ona Ci się podoba - poczekaj na jej reakcję wtedy ja pocałuj albo przytul chociaż .

No i wtedy wszystko się wyjaśni czy ona czuje to samo czy to tylko twoje
  • Odpowiedz
@PradziwyMirek: w moim gronie to ten przyjacielski ucisk byl zarezerwowany tylko dla kolegow i jak jakas laske dopiero poznales to raczej sie zegnalo normalnie,dopiero z czasem stosunki sie robily bardziej przyjacielskie, zreszta ja sam przytulalem tylko te ladniejsze, z tymi brzydkimi byl tylko zolwik.
  • Odpowiedz
  • 3
@PradziwyMirek: Przede wszystkim się nie bać. Zacznij od drobnych rzeczy podczas spaceru - możesz pomóc np. "ściągnąć robala" z włosów czy z ramion i sprawdzić jak reaguje na Twój dotyk (pytasz czy jej przeszkadzało albo czy nie za mocno). Możesz też zapytać czy lubi tańczyć i zrobić z nią jeden obrót, tyle wystarczy. Najłatwiej jest w zimne dni - siadacie na ławce, pytasz czy jest jej zimno i się przysuwasz.
  • Odpowiedz