Wpis z mikrobloga

@skizo
Przepraszam serdecznie, ale ja naprawdę nie byłem świadomy jak bardzo pejoratywne jest to określenie dla przeciętnego Polaka.

Oczywiście obrażanie Cię nie było moim zamiarem, co myślałem było dobrze przekazane w reszcie komentarza; poza niefortunnym "wstępem", nic więcej się tam nie pojawiło przecież, a sam komentarz był dosyć długi.

Obiecuję poprawę i teraz jako bardziej świadomy wykopowicz postaram się podnosić poziom tego portalu ( )

#neuropa #4konserwy #bekazprawakow #bekazlewactwa
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kulass: dla mnie temat zamknięty, przyjął bym je gdyby nie jego wpis przed, gdzie pyta się i robi ankietę po usuniętym wpisie czy jest czy nie jest to obraźliwe... W tamtym wpisie ludzie mu wytkneli, że zachowuje się jak burak. I dopiero po tym przeprasza? Jak zobaczył że ludzie tego nie tolerują? Inwektywy też tam latały bo widzę mod usunął jego wpis... . Pfff. Czarna Elo i lecę dalej.
  • Odpowiedz
W tamtym wpisie ludzie mu wytkneli, że zachowuje się jak burak. I dopiero po tym przeprasza?

@skizo: tak, bo jak sam zaznaczyłem - dla mnie to nie było pejoratywne określenie. Dopiero jak się o tym DOWIEDZIAŁEM to zmieniłem swoją OPINIĘ, a następnie uznałem, że wypada Cię jednak przeprosić. Bo tak postępują dorośli ludzie chyba?

Inwektywy też tam latały bo widzę mod usuną jego wpis

A to za co innego mi
  • Odpowiedz
@skizo: Może faktycznie nie był świadomy tego jak bardzo obraźliwe jest to słowo. Bo w sumie gdyby miał taką świadomość to wiedział by też, że tamtą ankietą się tylko pogrąża a nie działa na swoją korzyść.
  • Odpowiedz
@kulass: z tego co pamiętam to on jest gejem, więc chyba wie doskonale że te słowo jest obraźliwe.... Powtarzam temat dla mnie zamknięty i tak zdecydowanie za dużo czasu na to poświęciłem.
  • Odpowiedz