Aktywne Wpisy
goferek +175
Mirki, chciałem zdjąć koło i ukręciłem śrubę. Pękła niemal od razu. Co teraz zrobić?
#motoryzacja #samochody #mechanikasamochodowa
#motoryzacja #samochody #mechanikasamochodowa
Kopyto96 +118
Największe odpały, które miała moja ex, a które niestety dotyczą większości kobiet. Ku przestrodze wymienię wam te najbardziej absurdalne, których moja głowa do dziś nie pojmuje. Moje obserwacje dotyczą 3,5 roku mieszkania razem.
1.Brak umiejętności spędzania czasu samemu
-Autentycznie nie potrafiła nawet ze dwie godziny. Jeśli nic nie robiliśmy, bo nic nie zaplanowałem, siedziała obrażona i mówiła tylko, jak nienawidzi mieszkania w bloku (była ze wsi), albo że jej życie jest bez sensu xD A nie daj Boże, jak ja gdzieś wyszedłem, a ona nie miała planów ( i tak 90-95 % weekendów spędzaliśmy razem)
2.Pretensje
1.Brak umiejętności spędzania czasu samemu
-Autentycznie nie potrafiła nawet ze dwie godziny. Jeśli nic nie robiliśmy, bo nic nie zaplanowałem, siedziała obrażona i mówiła tylko, jak nienawidzi mieszkania w bloku (była ze wsi), albo że jej życie jest bez sensu xD A nie daj Boże, jak ja gdzieś wyszedłem, a ona nie miała planów ( i tak 90-95 % weekendów spędzaliśmy razem)
2.Pretensje
Jeśli narzekacie na #p0lka że są zepsute, wybredne i nawet z nadwagą chcą księcia z bajki to przyznam wam racje ALE jedźcie na wieś żeby się przekonać, że generalizowanie nie ma sensu. Wróciłem do rodzinnej miejscowości po 3 latach (obronę mam dopiero we wrześniu) więc zamierzam tu spędzić kolejne miesiące i powiem wam, że jeśli mam szukać to właśnie dziewczyny ze wsi. Przez 3 lata mieszkając w większym mieście, chodząc na studia i mając #tinder nie udało mi się znaleźć normalnej.. wracam na wieś i co? bardzo ładne dziewczyny i do tego mega szczupłe. Kumpel z miejscowości zapoznał mnie ze swoimi ziomkami, posiedzieliśmy wieczorem itp te dziewczyny nie mają problemu żeby same zagadać, próbować rozbawiać czy po prostu być szczerze miłym. Jedyne co mnie dziwi, że sporo z tych dziewczyn ma za chłopaków takich sebków ale skoro i tak ich kochają to może to i świadczy, że nie tak bardzo patrzą na wygląd? Nie ma też tak żeby nie było o czym gadać z tymi dziewczynami. Fakt o studiach ciężko pogadać ale o wszystkim innym można śmiało i to że nie mają studiów nie znaczy, że są głupie.. Jeśli pochodzicie z małych miejscowości albo macie rodzinę, babcie, kogokolwiek na wsi to polecam się wybrać zwłaszcza, że lato i wakacje :)
#podrywajzwykopem trochę #tfwnogf #zwiazki #wies
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
Komentarz usunięty przez moderatora
@Akselix: a może ma?? np. żeby lepszy ciągnik kupić
Komentarz usunięty przez autora
@Akselix: uwielbiam to slowo ambicja pewnie chodzi ci o studia? a moze jej stary ma w garazu 3 sztuki John Deere 8R za 700 000 i nie musi miec takowych, za to dziewczyny z miasta maja co druga po gowno kierunku
@AnonimoweMirkoWyznania: tylko jej za miasta bardzo nie pokazuj bo jak kiedys pojdzie do jakiejs pracy to ja zepsute rozowe z miasta naprostuja tak ze bedziesz se w brode plul