Wpis z mikrobloga

@jmuhha: Jeżeli to jest Twoje zdjęcie to nie spodziewałam się, że spotkam tutaj kogoś z mojego roku ( ͡° ͜ʖ ͡°). Edit: ok, #!$%@? zdjęcie z profilu koleżanki ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@jmuhha: Człowieku, naprawdę myślisz będziesz kimś ważnym, bo uczysz się prawa, masz załatwioną kance a ludzi na Mirko się pytasz jakiej antykoncepcji używać przy wzajemnym robieniu sobie dobrze ręką? XDDD Czy ty siebie słyszysz? XDDD
@jmuhha: jako prawnik z około 8 letnim doświadczeniem mówię ci że twoja dusza umrze wkrótce, z zazdrością będziesz patrzeć na patusów koszących po 5k i mających w dupie pracę po 8h, a jeśli myślisz, że pójdziesz do proksy albo sądu to wiedz, że tam #!$%@? jest x3 a pieniądze śmieszne.

Po zdjęciu wnoszę, że to max 2 rok, jeszcze masz czas żeby zawrócić z tej drogi.
@kopo: No dobra, to lecimy z lekarskim
Pewna praca? ok
Dobre zarobki? ok
Tempo dojścia do fajnego życia? XD
Od momentu rozpoczecia studiów do życia na poziomie mija jakieś 7-8 lat. Ulubionej pamięciówki uczysz się już od przygotowań na maturę aż do egzaminu lekarskiego. Tymczasem przypadkowy random grający w gierki mojego pokroju od 3 roku studiów żyje sobie całkiem wygodnie, bo chciało mi się pójść do pracy między jednym nie pójściem
@mastix: Co do stomy, nie każdy ma ambicje żeby dłubać w zębach całe życie. A co do lekarskiego, bez całkiem lotnego umysłu to można sobie w dupe pamięciowke wsadzić jak się nie umie łączyć faktów.
@mastix: No słuchaj, nie że wróżę temu krajowi jakoś źle, ale jak ktoś już widzi, że dobrze ogarnia temat + zmniejsza się liczba dobrych lekarzy, ze względu na warunki i płacę rezydenta, to ten człowiek będzie kokosy na własnej działalności robił.