Wpis z mikrobloga

... Mirki, jak to jest... jestem na przykład w klubie JEB-JEBUDU, ale chcę wystartować w zawodach Braterstwa (żeby zaliczyły się one w PZSS do licencji)... muszę być aktywnym członkiem KS Amator tzn zapłacić składkę 60PLN ... ale nie rozpocznie to jakiejś procedury rezygnacji z mojego obecnego klubu? ... można należeć do kilku klubów jednocześnie?

Na załączonym screenie to na czerwono - Znajomość przepisów - brak zaliczenia przeszkadza jakoś w startach w Braterstwie? - mam oczywiście swoje aktywne kwity.

#bron #strzelectwo #braterstwo
RobertKowalski - ... Mirki, jak to jest... jestem na przykład w klubie JEB-JEBUDU, al...

źródło: comment_gDxDffFILT6BRn2YWnJok2Oa3BDNooe0.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie, oczywiście, że nie trzeba być członkiem sekcji sportowej. Zatem nie ma mowy o żadnej zmianie barw klubowych.

Natomiast u nas, żeby wziąć udział w zawodach trzeba należeć ogólnie do stowarzyszenia. To nie ma nic wspólnego z PZSS i nie wymaga żadnych zmian. Po prostu organizujemy zajęcia dla członków, poprzez nasz system informatyczny. Zatem składka roczna 10 zł i można wpadać na zawody. Jednocześnie pozostaniesz sobie członkiem klubu, który lubisz.

Członkostwo w
  • Odpowiedz
Znajomość przepisów ma od razu objaśneinie (niebieski znak zapytania): "Zapis na szkolenia Braterstwa wymaga zaliczenia teorii. Jeśli nie planujesz zapisywania się na szkolenia w najbliższym czasie, możesz to spokojnie zignorować."

Zatem jeśli się nie wybierasz na szkolenie z prowadzącego strzelanie, czy budowy broni to możesz zignorować poziom zaliczenia. Ludzie chcieli to mieć w profilu więc dodałem.
  • Odpowiedz