Wpis z mikrobloga

#narkotykizawszespoko #pytanie

jaki macie utwór/piosenkę/track/kawałek (wybierzcie sami co bardziej odpowiada), który zawsze musi zostać puszczony przy dobrej fazie? u mnie od 2 lat niezmiennie jest to ten, leciał przynajmniej przy 80% wszystkich razy z emką. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
atteint - #narkotykizawszespoko #pytanie

jaki macie utwór/piosenkę/track/kawałek (...
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GerwantSzary: ej serio fajny kawałek. lubię takie czilująco-tripowe bity. a teledysk znam z innych utworów. to zdaje się jedna z pierwszych animacji w kolorze(?), choć mogę się mylić, nie pamiętam już.
@Rysiowata: sprawdzę playlistę jeszcze dzisiaj. jutro tripowanie, także może się przydać.
macie tutaj moją, skrupulatnie zbieraną na emdeemowskiej fazie, choć i tak na Spotify mam tego dużo więcej: https://www.youtube.com/playlist?list=PLvSgtMZFkgJOpOaUhzk2bnQOPDYjRyUq5
  • Odpowiedz
@Kami-chan: @Fostrzyk: o kurde, proszę Państwa, jakie perełki. ten wpis i jego owoce, to najlepsze co dziś zrobiłem.
@Fostrzyk: przy tym funkowym kawałku poczułem się jakbym znów miał 18 lat i jarał się Funkadelic. :D
a i oba bity od was bardzo fajne, wszystko trafiło na playlistę.
macie tu ode mnie
  • Odpowiedz
@Fostrzyk: o panie, za Massive Attack też plus się zawsze należy. gdyby nie trip-hop dziś nadal pewnie słuchałbym Kazika na przemian z polskim rapem. ;D
z Herbaliserem się zetknąłem kiedyś, ale to co podesłałeś bardzo mi siadło.

Ja poszukuję takiej lekkiej elektroniki, bardziej oldschoolowej

masz na myśli rzeczy tego typu? (
  • Odpowiedz