Aktywne Wpisy
WykopX +1157
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
jaki macie utwór/piosenkę/track/kawałek (wybierzcie sami co bardziej odpowiada), który zawsze musi zostać puszczony przy dobrej fazie? u mnie od 2 lat niezmiennie jest to ten, leciał przynajmniej przy 80% wszystkich razy z emką. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Rysiowata: sprawdzę playlistę jeszcze dzisiaj. jutro tripowanie, także może się przydać.
macie tutaj moją, skrupulatnie zbieraną na emdeemowskiej fazie, choć i tak na Spotify mam tego dużo więcej: https://www.youtube.com/playlist?list=PLvSgtMZFkgJOpOaUhzk2bnQOPDYjRyUq5
https://www.youtube.com/playlist?list=PLetv-ek_ZQEYxG1rSuFlWsd4tTDtI0g--
https://m.youtube.com/watch?v=pAwR6w2TgxY
wklejony przez ciebie utwór dla mnie najlepszy z wrzucanych w tym wątku, dzięki tobie odkryłam coś nowego :)
@Fostrzyk: przy tym funkowym kawałku poczułem się jakbym znów miał 18 lat i jarał się Funkadelic. :D
a i oba bity od was bardzo fajne, wszystko trafiło na playlistę.
macie tu ode mnie
Shlohmo - Empty Pools
Massive Attack - Exchange
The Herbaliser - Same as it never was - jest masa lepszych utworów, ale do tego mam sentyment
z Herbaliserem się zetknąłem kiedyś, ale to co podesłałeś bardzo mi siadło.
masz na myśli rzeczy tego typu? (
@TomcioPalushek: z psylocybiny nigdy, natomiast z dietyloamidu kwasu lizergowego już tak. a Sphongle znam, niemniej dzięki. :D
Ja to tak szukam takiego dobrego pancura...
tyle że w języku electro xD