Aktywne Wpisy

HoroLive +30
Podejrzewam że chłop już gryzie ziemię od 4 dni.
1. Brak żarcia - skąd miałby czerpać pożywienie? Ok może nazwoził sobie do swojej ziemianki 10 tyrolskich, ale on musi uciekać, a nie może po nie wrócić.
2. Nie widać, nie słychać go - w lesie jest hałas jak się chodzi, nawet liść spadający zwraca uwagę.
3. Brak wody. Pogoda mu nie sprzyja, nie może pić deszczówki, a w lasach nie ma wody. To nie
1. Brak żarcia - skąd miałby czerpać pożywienie? Ok może nazwoził sobie do swojej ziemianki 10 tyrolskich, ale on musi uciekać, a nie może po nie wrócić.
2. Nie widać, nie słychać go - w lesie jest hałas jak się chodzi, nawet liść spadający zwraca uwagę.
3. Brak wody. Pogoda mu nie sprzyja, nie może pić deszczówki, a w lasach nie ma wody. To nie

XkemotX +239
Nie warto pomagać ludziom #zalesie #w---w #inpost
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę
źródło: temp_file6479197661783178535
Pobierz

źródło: comment_2CY53ahfuDXCgd7I3eaqPflUNlPDhiME.jpg
PobierzZauważ, że potrafisz nagle sam znaleźć inne przypadki, w których prawa obywatela mogą być naruszane. Zrobiłbyś to, gdyby nie wypowiedź rzecznika? Szczerze wątpię.
I o to właśnie chodzi. Rzecznik zrobił co do
Śmiałabym się, jakby za x lat się okazało, że facet był niewinny, tak jak w sprawie Komendy - zmuszony i wyczerpany przyznał się
źródło: comment_IKBV5BwNxspiGs9KBwi5ZeayqG5kgDmq.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
W ogóle to powinni zapukać i grzecznie się zapytać, czy nie chce z nimi pójść. A jak się nie zgodzi to grzecznie czekać aż zmieni zdanie... Serio? Jak daleko będziemy przesuwać granicę tego jak można traktować PRZESTĘPCÓW. I to jeszcze zwyrodnialców/wariatów tego pokroju. Więc odpowiadając na Twoje pytanie -> Tak, jeżeli go nie skatowali to jest w
Fajny chochoł. Gdzie masz coś takiego napisane?
@sedzia_Stuleya:
Bodnar w obronie narodowców we
Komentarz usunięty przez moderatora
@skizo napisał: