Aktywne Wpisy
Byłem na rozmowie o pracę teraz i wszystko fajnie, praca na jedną zmianę przy rozkręcaniu pojazdów na złomowisku, dojazd całkiem blisko bo w 40 minut rowerem dojadę. Na duży plus że umowa o pracę a nie zlecenia jak wszędzie w januszeksach xd
Dostałem taką umowę o pracę do podpisania, ale wydaje mi się dziwnie skontruowana, przecież kar jest tyle że jak raz zachleję to jeszcze będę musiał dopłacać pracodawcy xd
Nie pozwolili
Dostałem taką umowę o pracę do podpisania, ale wydaje mi się dziwnie skontruowana, przecież kar jest tyle że jak raz zachleję to jeszcze będę musiał dopłacać pracodawcy xd
Nie pozwolili
WielkiNos +410
Uważasz, że pies nie ma prawa atakować człowieka w mieście? Że dziecko ma prawo się czuć na ulicy bezpiecznie jak biega i macha rękami?
Okazuje się, że będąc psiarzem można mieć inne zdanie na temat tak oczywistych rzeczy.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta
Okazuje się, że będąc psiarzem można mieć inne zdanie na temat tak oczywistych rzeczy.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta
Pewnie dało by się lepiej, ale i tak jest postęp :)
#wygryw
I tak mi już skóra wisi :/
Wiem, że to głupio zabrzmi, ale jedyne, co tak naprawdę robiłem, to przestałem jeść aż tak dużo.
Nie jem niezdrowych rzeczy, unikam produktów zawierających dużo cukru. Jem też mniejsze porcje - kiedyś umiałem na kolację zjeść np. bułkę i 2 kawałki chleba, do tego dolicz "dodatki".
Teraz to przykładowo 1 kawałek chleba pełnoziarnistego z cieńką szynką/kawałek pieczywa chrupkiego. No i owoce/orzechy zamiast przekąsek.
@OneD: Trzymaj się! :)
Całe życie byłem aktywnym sportowo grubaskiem (basen, rower, bieganie...), z kondycją pozwalająca robić 300km dziennie na #szosa. Schudłem dopiero po przejściu sie do dietetyka i dostaniu rozpiski żywieniowej. Rok temu schudłem na zasadzie dieta + sport, (później kilogramy wróciły, z różnych osobistych powodów), teraz jadę tylko na diecie (brak
Komentarz usunięty przez moderatora