Wpis z mikrobloga

tfw gdy po miesiącu z-----------a człowiek ma jeden dzień wolnego i chciał pospać, ale nie może bo ksiądz z--------a po ulicy i drze k---e z megafonem.
Jakim prawem gość o godzinie 11 może wziąć p--------y megafon, latać ludziom pod oknami i drzeć ryj, w huju to mam że sobie jakąś procesje prowadzi, bo czemu ta procesja ma ingerować w moje życie - osoby niezainteresowanej.

#bekazkatoli #kosciol #zalesie #takaprawda
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ameliniowyguzik: no, pisze sobie na tagu kononowicz. W sumie często nawet nie oglądam, tylko czytam na wykopie co sie dzieje i oglądam jakieś wybiórcze filmiki.
Ty siedzisz w sumie na głównej więc to gorzej niż kononowicz xD
  • Odpowiedz
@Azura: obawiam sie że mają kościół od tego żeby robić sobie co tam chcą, ja im nie wchodze na teren kościoła i ich nie przekrzykuje, więc czemu oni wchodzą na teren mojego bloku z megafonem
  • Odpowiedz
@Azura: a ty rozumiesz że mnie to nie obchodzi? xD 90% świąt w tym kraju jest kościelnych.
Jak już jest wolne to mógłby być spokój, a nie jakiś idiota w kietce przez megafon drze morde od samego rana. Jest kościół, mogą sobie tam siedzieć i śpiewać, po co wychodzą na ulice i swoim zachowaniem atakują wszystkich niewierzących?
  • Odpowiedz
@Azura: mentalność niewolnika mocno, w boże narodzenie najchętniej bym pracował. Nie mówie że wszyscy katolicy są głupi tylko że nie lubie jak mi sie jakiś ułomek z megafonem w-------a do domu z butami.
  • Odpowiedz