Wpis z mikrobloga

@wstawajzs: Nie mogę się zgodzić, Polacy wygrywali przez większość meczu, a więc taktyke dostosowali pod wynik i przeciwnika. Przy czym Włosi przy całej swojej przewadze oddali 5 celnych strzałów a Polacy 3. Włosi byli bezradni.
  • Odpowiedz
@Wynoszony: Byli bezradni, bo po farfoclu moglismy bronić całym zespołem. Gdyby bramka nie padła w pierszej połowie, mecz byłby inny. Przypominam też, że bardzo szybko odpowiedzieli i ten minimalny spalony z varu nas uratował.
  • Odpowiedz
@wstawajzs: nie rozumiem jaki masz problem z tą bramką, oddał strzał, bardzo ładnie się złożył, z pierwszej piłki. Jak Włosi mieli takie sytuacje to piłka leciała gdzieś hen wysoko. Tutaj się liczą umiejętności. ʕʔ
  • Odpowiedz
@Tasde: Ty mówisz, że wygraliśmy dzięki dobrej obronie (co samo w sobie jest poronione, bo każdy wie, że broniąc nic się nie wygra), a ja twierdzę że Włosi słabo grali w ataku i tylko to nas uratowało. I wcale ta obrona nie była jakaś kosmiczna. Nic nie mówiłem o uratowaniu przez VAR, tylko że minimalny spalony którego nie zobaczył nawet liniowy i bez VARu normalnie byłoby to uznane. Słaby mecz
  • Odpowiedz