Aktywne Wpisy
derek25 +258
Cena Laysow w Auchan (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Prawie 13zl za kilka ziemniaków w usmażonych w oleju i posypanych przyprawami.
Cena za kg jeszcze lepsza
Prawie 13zl za kilka ziemniaków w usmażonych w oleju i posypanych przyprawami.
Cena za kg jeszcze lepsza
ChaoticNeutralRebel +495
Teraz ta młodzież tylko te tiktoki ogląda, jeszcze 15 lat temu młodzież była normalna.
Młodzież 15 lat temu:
#heheszki #humorobrazkowy #leopold #dziecineo #luntek #mrzywiec #testoviton #staryinternet #kuladajefula
Młodzież 15 lat temu:
#heheszki #humorobrazkowy #leopold #dziecineo #luntek #mrzywiec #testoviton #staryinternet #kuladajefula
#madki #madka #p0lka #stoppolonizacjieuropy #bekazpodludzi #polskiepato
Jezeli jej facet ma minimalna, a ona tylko dorywczo pracuje to rzeczywiscie moga miec slabo z budzetem
@murinius: Kita to opieka dzienna dla dziecka, skoro nie stac ich na jej oplacenie to raczej ciezko z tym "isc do roboty" z 2latkiem pod pacha
Da sobie radę z palcem w nosie, tylko potrzebuje info co i gdzie, od tego ma jobcenter.
Dziwnie sformułowała wypowiedź, i wydaje mi się, że lekkie zdziwko powoduje wyliczanka rodzicielskich geldów, by na koniec postawić pytanie, które brzmi "skendyk teraz będzie mi płynąć kasa?", chociaż przypuszczam, że zupełnie nie to miała na myśli. Bo faktycznie clou pytania nie
@Zarzadca: w ogóle*
#grammarnazi #grammatikmachtfrei
@Vittel: skoro tak, to jakiej odpowiedzi ona się spodziewa albo jakiej należałoby udzielić?
skoro k---a taka sytuacja no to inni radzą sobie tylko na dwa sposoby:
a) albo żyją oszczędniej
b) albo
Komentarz usunięty przez moderatora
w sensie w domyśle pełne jej pytanie brzmi: "jak to robicie MAJĄC dziecko" - zresztą pewnie nazwa tej grupy to jakieś matki i ojcowie ("Dziewczyny, jak radzicie..."), więc raczej nie przesiadują tam ludzie, którzy mogliby napisać: "ja oddałem swoje, polecam ten stan"
Komentarz usunięty przez autora
@labombilla: a jakby nie miała wypracowane to po prostu ni ma czy idzie z budżetu?
ciekawa sprawa biorąc pod uwagę częstą praktykę 2-3 bombelków podrząd na UOP.