Aktywne Wpisy

mickpl +478
Podoba mi się pomysł tego podatku od pustostanów. W Kanadzie po nim w miastach odnalazły się po dziesiątki tysięcy unitów. W Polsce, biorąc pod uwagę miłość rodaków do betonowych lokat, szło by to w top 6 może i pod setki tysięcy. Na rynku najmu byłaby prawdziwa apokalipsa rentierów, kurniki do wynajęcia za pińset złoty.
#nieruchomosci
#nieruchomosci

Roneys +174
Nienawidzisz tej marki / popsuła ci dużo krwi = Plusujesz / zostawiasz komentarz
#pcmasterrace #laptopy #drukarki #popularnaopinia #niepopularnaopinia i generalnie #elektronika i #elektronikauzytkowa
#pcmasterrace #laptopy #drukarki #popularnaopinia #niepopularnaopinia i generalnie #elektronika i #elektronikauzytkowa
źródło: 1*SkLNru0jsXs1S-dEnRBEhw
Pobierz

Właśnie spadł mi z rowerka wpis, w którym przytoczyłem rozmowę moją i starej baby, której kazałem nie palić papierosów na terenie szkoły podstawowej.
UWAGA UWAGA DZIŚ RANO KAZAŁEM STAREJ BABIE PALĄCEJ KIEPA OPUŚCIĆ TEREN SZKOŁY PODSTAWOWEJ GDZIE OBOWIĄZYWAŁ ZAKAZ PALENIA, A ONA TO OLAŁA I WYWIĄZAŁ SIĘ MIĘDZY NAMI DIALOG.
W DIALOGU TYM WYKORZYSTANO BRZYDKIE SŁOWA, KTÓRE PRZYTOCZYŁEM WE WPISIE:
OBRAŹLIWE SŁOWA TAKIE JAK: "WAL SIĘ", "PAJACU", "RASZPLA", "STARA BABA" oraz tag ze słowami "J---Ć" i "PRĄDEM" xDDDD
Lepiej napiszcie czy zgłosiliście już sprawę typa co rozsyłał dane osobowe, że mi takie lajtowe wpisy, chyba z nudów zrzucacie?
#moderacjacontent #bekazpodludzi #moderacja
źródło: comment_vKRuUvWcsjZ0gVqK3UJsGu3TSoXx1QwA.jpg
Pobierz@Profil_Internetowy: za to poleciało
Komentarz usunięty przez moderatora
medąrp ybab erats ćabej
Wołam was bo dla mnie bk