Aktywne Wpisy

ComeByN +500
Cześć, zaginął mój kolega Paweł, proszę o zaplusowanie dla zasięgu.
Zaginął PAWEŁ FRĄC 🚨31 LAT🚨
Paweł mieszka w Świdniku, ostatni raz miał kontakt z rodzina 19.10.2025r. Mężczyzna miał wrócić z Radomia do domu w Świdniku około godziny 20:00.
Od tamtego czasu telefon jest nieaktywny a on sam nie powrócił do miejsca zamieszkania.
Zaginął PAWEŁ FRĄC 🚨31 LAT🚨
Paweł mieszka w Świdniku, ostatni raz miał kontakt z rodzina 19.10.2025r. Mężczyzna miał wrócić z Radomia do domu w Świdniku około godziny 20:00.
Od tamtego czasu telefon jest nieaktywny a on sam nie powrócił do miejsca zamieszkania.
źródło: 565676245_803953275571798_1132017523464764666_n
Pobierz
SystemHalted2_0 +379
źródło: temp_file537884659109680188
Pobierz

Raczej jeśli chodzi np. o tenaty wojenne odwagę, determinację zwykłych ludzi.
Bardziej mam na myśli zwykłe niezwykle rzeczy którymi możemy się pochwalić. Zacznę:
- Odbudowa Warszawy. Nie wiem czy to ewenement w Europie żeby ludzie sami z siebie byli wstanie zacząć odbudowę miasta. Nikt ich nie zmusił (może potem komuniści), sami chcieli bo to miasto kochali. Ale pomagali nie tylko Warszawiacy. Ludzie z całego kraju
- Samoczynna pomoc zwykłych ludzi po powodzi 1997 roku. Ludzie sami się zbierali, zbierali rzeczy i byli wstanie pojechać setki kilometrów żeby komuś obcemu pomóc.
Taguje #neuropa #4konserwy bo to nie ma podziału na politykę. Dotyczy wszystkich.
Więc zachęcam do wymienia rzeczy z których wy jesteście dumni
Komentarz usunięty przez autora
1. Basia Uscilko
2. Więcej nie wiem
Komentarz usunięty przez autora
1. Wośp
2. Woodstock/polandrock
3. Kuchnia - np pieczonki czy schaboszczak z ziemniakami i mizeria
4. Beksinski
5.
1) Okrągły Stół - środowiska PiSowskie mogą sobie siać wokół całego tematu czarną propagandę, a tak naprawdę ten deal to jedno z największych osiągnięć politycznych w historii Europy, bo był ogromnym tąpnięciem w całym bloku, a w dodatku bezkrwawym;
2) przemysł stoczniowy, który wbrew propagandzie tych samych środowisk, jest w światowej czołówce;
3) kibice siatkarscy - ja najbardziej lubię piłkę nożną, ale na gale nie
@dobrepicko: hahaha babcia mi opowiadała, że dzieci były zmuszone przynosić pieniądze do szkoły na odbudowę warszawy. Miałeś jakieś grosze na bułkę i oranżadę? musiałeś oddać na odbudowę warszawy. Moja