Wpis z mikrobloga

Zdrowy związek opiera się na byciu sobą. Jeśli sądzisz, że na psychologii uczą inaczej, to się zdziwisz, Mirku.

@KRISSVector: wlasnie, zwiazek a nie czesc gdzie ludzie sie zapoznaja nie da sie byc soba bo trzeba kobiete czyms zainteresowac a jak sie ma radiowa urode i nie za duzy wzrost to efekt jest zerowy, dla mnie to obecnie bardzo ciezka praca zainteresowac bo zawsze sie trafi jakis wyzszy i przystojniejszy pajac
  • Odpowiedz
@Harmideron: Nie widzę powodu, dla którego miałabym dłużej rozmawiać z trollem. Wykop przez trolli robi się obrzydliwy.

Na jedną błoniarę przypada 50 spermiarzy.

Kim jest błoniara i jak to wyliczyłeś? Wziąłeś pod uwagę mężczyzn w jakim wieku? Przypominam, że mamy całkiem sporo dziadków, społeczeństwo się
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@KRISSVector: nie jestem trollem jestem poważnym użytkownikiem tego portlau. Błoniara= spermiarz. W wieku rozrodczym a nie dziadygi. 0 szukają dziewczyny zapraszają na kawę chcą się spotkać. To musisz być wyjątkowo obrzydliwa jak nie.
Zwyczajnie ci pasuje taki świat i każdy kto się z tobą nie zgadza jest trollem wybiórcze myślenie nie pozdrawiam. Życzę byś otworzyła umysł na prawdę
  • Odpowiedz
@KarPaKo:

wlasnie, zwiazek a nie czesc gdzie ludzie sie zapoznaja

Jeśli podczas zapoznania się będziesz kim innym niż w związku, taki związek długo nie przetrwa.

trzeba kobiete
  • Odpowiedz
Jeśli podczas zapoznania się będziesz kim innym niż w związku, taki związek długo nie przetrwa.

@KRISSVector: uwierz mi ze jest inaczej bo widze po kolezankach

Mnie mój niebieski zainteresował tym, jak za komuny ulepszał sobie WueSKę. Poza tym godzinami rozmawialiśmy o roślinach leczniczych.

@KRISSVector: a ja widze ze jedyne zainteresowania dla kobiet do facet wyglądający jak ciacho, no pewnie jestes inna
  • Odpowiedz
@KarPaKo:
Jesteśmy z dwóch różnych środowisk, Mirku. Szczerze Ci współczuję, ale naprawdę, na fałszu nie zbudujesz związku. Zawsze możesz poszukać dziewczynt ze środowisk wolontariacko-organizacyjnych.
  • Odpowiedz
Szczerze Ci współczuję, ale naprawdę, na fałszu nie zbudujesz związku

@KRISSVector: Zwiazku na falszu nie ale poczatek relacji w dzisiejszych czasach to zawsze troche falszu jak to mowia fake fake it itd.

Zawsze możesz poszukać dziewczynt ze środowisk wolontariacko-organizacyjnych.

@KRISSVector: watpie by roznily sie od innych dziewczyn ktore znam
  • Odpowiedz