Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
AlienFromWenus +14
Dlaczego faceci muszą być tacy agresywni, bez emocji, empatii i człowieczeństwa? Zero ludzkich odruchów, tylko maszyny, którym nadrzędnym celem jest zarabiać hajs, bo nie liczy się dla nich być, tylko mieć, i to nie dla siebie, ale by pokazać się innym, że jest lepszy. Pieprzony wyścig szczurów. Na co to komu? Rywalizacja w imię czego? Tylko coraz lepszy telewizor, samochód, zamiast skupić się na budowaniu szczęścia na rzeczach niematerialnych.
Trudno dziś przez
Trudno dziś przez
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Doradźcie co zrobić? Mam dziecko, lvl 2,5. Nie mieszkam z jego ojcem, ale zajmujemy się mniej więcej po równo. Oboje mamy samochody i furami przewozimy dziecko. Żeby mieć pewność bezpieczeństwa mojego syna, pożyczyłam po rodzinie większą kwotkę na dobry fotelik. Nowy, certyfikowany, tyłem do jazdy itd. Z kolei ojciec mojego syna przygarnął stary fotelik - czytaj malutki jak dla niemowlaków. Młody wystaje z niego całą głową, nie mieści się itd, ale ojciec nie kupuje mu nowego, bo "płaci alimenty" (500zł), więc ja powinnam kupić fotelik... ale nie zamierzam wszystkiego kupować za niego. Ojciec mojego syna nic nie kupuje dziecku... W każdym razie pytanko: wołać bagiety? (ʘ‿ʘ)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
@AnonimoweMirkoWyznania: to alimenty na co idą xD?
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Serio na ruchanie to powinna być jakaś licencja, bo sodomici najpierw się grzmocą na potęgę, a później się okazuje że w sumie to się nawet nie lubią.
Komentarz usunięty przez autora
Jesteś #!$%@?!
Tu jest opieka naprzemienna jak twierdzi autorka ( połowa czasu dziecka u matki, połowa u ojca) więc nie rozumiem dlaczego są alimenty. W takim modelu alimenty zwykle nie występują, każde z rodziców ponosi koszta gdy dziecko jest u
Chcialabym, żeby moje 500zl bylo zrobione z tej samej gumy
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
@RR_Woda: jakoś mnie nie dziwi, że nie są razem xd
Komentarz usunięty przez moderatora