Wpis z mikrobloga

Dowiedziałem sie że żona usuneła ciąże.Opadlem z sił,zrobila to bez narady ze mną, bez mojej wiedzy, bez mojej zgody.Czy to nie jest karalne? nie chce jej żadnego procesu wytaczac, nic w tym stylu, ale chcialbym wiedziec czy nie naduzyła swoich praw, bo ja jako ojciec poczetego dziecka nie zostałem uwzgledniony w tej decyzji,poprostu dokonała zabiegu w 4 miesiącu. Znam siebie i wiem, że jakby ona nie podołała roli i trudu macierzynstwa to ja jestem odpowiedzialnym mezczyzną i zajął bym się dzieckiem..niestety nie zostało mi to dane.Ból niedoopisania.Fakt, ona na matke się nigdy nadawac nie będzie, lecz dziecko ma dwoje rodziców, jesli matka nie podoła z trudnościami, jest jeszcze ojciec dziecka,.To nie prawda ze mężczyźni nie potrafią się opiekowac dzieckiem i gorzej je będzie wychowywac :oJa wychowałem 3 mojego rodzenstwa, praktycznie od urodzenia ich ciągle się nim zajmowałem.To co zrobila to jest haniebne i niedowybaczenia.Usprawiedliwiala sie tym,że ona na matkę sie nie nadaje i nie miałą zamniaru ani nosic niechciane dzieckow brzuchu tyle meisiecy , ani je rodzić :( Jetem pewien że bym stanał na głowie a sam bez pomocy zajął sie maluszkiem
#zwiazki #dzieci #prawo #logikarozowychpaskow
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BardzoWaznyUzytkownik: Rozumiem Cię, ale jednak to ona musiałaby znosić trudy ciąży przez 9 miesięcy, mierzyć się z potwornym bólem pleców, rozstępami, zniszczonym ciałem, problemami z żołądkiem itp. itd. a ponad to to jeszcze noszenie dziecka przez kobietę, która go tak naprawdę nie chce to jest ogromne obciążenie dla jej psychiki.
Co dopiero mówiąc o porodzie, bólu, możliwych powikłaniach i czasie po nim, czyli połogu.
Ciało kobiety po ciąży i porodzie
  • Odpowiedz
@BardzoWaznyUzytkownik: No nie dziwię się, że masz to w dupie skoro jedynym Twoim trudem w stworzeniu tego dziecka było dojście w jej pochwie.

Jakbyś Ty miał to dziecko nosić przez 9 miesięcy i później rodzić z narażeniem siebie to może byś zrozumiał.
  • Odpowiedz
  • 2
@BardzoWaznyUzytkownik Noooo, jeszcze kilka wpisów temu mieszkałeś na stancji, potem cię żona zdradzała, a teraz usunęła ciążę.
W międzyczasie do tych wszystkich tragedii piszesz jakieś gównowpisy, wcale a wcale to nie zarzutka. xD
  • Odpowiedz