Wpis z mikrobloga

Czy pozwolilibyście zostać na noc chłopakowi swojej 19 letniej córki? (Załóżmy, że jest z nim rok + dziewicą)

Czy musieliby spać osobno czy mogliby razem a wy byście czuwali?
#pytanie #zwiazki #s--s
jmuhha - Czy pozwolilibyście zostać na noc chłopakowi swojej 19 letniej córki? (Załóż...

źródło: comment_WHP5jLjkGdvWVVsbAZDL6nBiJJYC9IjG.jpg

Pobierz

Waszym zdaniem

• Pozwoliłbym w jednym łóżku 67.6% (5456)
  • Pozwoliłbym w osobnych 17.0% (1372)
  • Nie pozwoliłbym 15.4% (1246)

Oddanych głosów: 8074

• 290
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ja bym postawił sprawę jasno;
zaciąży, wypier...la
rucha... się mogą u niego
ma używać gumek i tabletek dzień po i się pilnować

po prostu nie lubię gdy gówniarze myślą że są dorośli bo mają dowód
  • Odpowiedz
eśli to twój dom, to myślę że ty mowisz tu ostatnie slowo

@jmuhha: twoja córka się rucha. Tak wiem, że ciężko to przełknąć, ale takimi nas natura stworzyła. Niezależnie od tego czy im pozwolisz spać razem czy nie, to oni już prawdopodobnie uprawiają s--s, lub będą wkrótce. Córka jest pełnoletnia, możesz ją wyrzucić z domu, a jeśli będzie się uczyć to musisz jej płacić alimenty i tyle. Jeśli nauczyłeś ją
  • Odpowiedz
  • 3
@jmuhha moj pierwszy poważny związek zacząłem jak miałem 20 lat, rozowa 19. Pamiętam pierwsza wizytę u rodziców i ten stres, szczególnie bałem się, czulem respekt bo bardzo w porządku gość a moja partnerka to córeczka tatusia. No i wiesz to jest takie spotkanie z ojcem:
- A więc to on rucha mi teraz corke...
- Dzień dobry, to ja rucham Pana córkę.

4 lata byliśmy razem ale przez pierwsze około pół
  • Odpowiedz
Jakieś durne zakazy dla dorosłych ludzi tylko prowadzą do tego, że po pierwsze wpędzasz ich w kompleksy i sprawiasz, że czują się jak małe dzieci, po drugie wydaje im się, że nie sterują swoim życiem, a tym samym chowasz nieciumaki życiowe, które całe życie będą się trzymać kiecy mamusi/spodni tatusia i żadnej decyzji bez nich nie podejmą, a jak rodzice umrą i ci ludzie będą mieli już sami 50 lat to przyjdzie
  • Odpowiedz
@jmuhha: na jakiej podstawie mam mowic doroslej osobie z kim i jak ma spac xD Takie zakazy sprawia tylko, ze bedzie się 2x mocniej grzmocic piza domem jak wyjedzie na studia. Nie mowiac o tym ze w pokoleniu naszych dziadkow to w tym wieku mialaby co najmniej jedno dziecko.
Albo sie wychowalo odpowiedzialną osobe albo nie. Jezeli tak, to sie tylko ja obrazi takimi zakazami, jak nid to i tak
  • Odpowiedz
@jmuhha: Mnie najbardziej bawi wynik tej ankiety. 1081 głosów na jedno łóżko, 230 na osobne i 224 osób by nie pozwoliło zostać na noc. Razem 1535 osób. A ile z was to faktycznie rodzice z córką? Średnia wieku w tej ankiecie to pewnie jakieś 15 lat, więc serio ludzie dajcie sobie spokój z takimi pytaniami tutaj xD
  • Odpowiedz
Co jest normalne? 19 letnia dziewica? Ostatnie 5 lat była trzymana w zakonie czy jak? Na jakim świecie Ty żyjesz?

A patrząc wstecz to zawsze miałem zajebiste relacje z ojcami dziewczyn z którymi chodziłem.

@Mekki: oczywiście, że jest normalne, większość moich koleżanek straciła dziewictwo w wieku 18-25 lat, a znam i 30 co nie straciły. Jednak ludzie najbardziej zapamiętują tą jedną, która od 13-stki zaliczyła z 50 kolesi i przekładają
  • Odpowiedz
absolutnie nie wiesz o czym piszesz, tu nie ma miejsca na tolerancje, chce się r----ć, ma gdzie, nie życzyłbym by to robiła w moim domu, jak jest taka dorosła to niech idzie na swoje

@jacieniemog28: jaką tolerancję? Przecież r----ć może się i w kiblu w szkole, czy w krzakach, albo samochodzie tego kolesia. Ale czy tego chciałbyś jako ojciec? Żeby jakiś sąsiad z lornetką obczajał twoją nastoletnią córkę, która rucha
  • Odpowiedz