Wpis z mikrobloga

Czy pozwolilibyście zostać na noc chłopakowi swojej 19 letniej córki? (Załóżmy, że jest z nim rok + dziewicą)

Czy musieliby spać osobno czy mogliby razem a wy byście czuwali?
#pytanie #zwiazki #seks
Pobierz
źródło: comment_WHP5jLjkGdvWVVsbAZDL6nBiJJYC9IjG.jpg

Waszym zdaniem

• Pozwoliłbym w jednym łóżku 67.6% (5456)
  • Pozwoliłbym w osobnych 17.0% (1372)
  • Nie pozwoliłbym 15.4% (1246)

Oddanych głosów: 8074

• 290
ale skąd byś mógł wiedzieć czy jest dziewicą? Pytałbys za każdym razem gdy wraca do domu czy uprawiała seks? XD

@Haerbin: przecież to jest własnie chłopak tej dziewczyny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Taa bo będąc starym masz pewność, że jest nadal dziewicą xD

Jak mają się ruchać to niech to robią jak ludzie w domu, a nie jak jakieś zwierzęta po krzakach.

( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@jmuhha: dorosła dziewczyna ma prawo mieć coś od życia. Rozumiem, że ty nie lubisz uprawiać stosunków seksualnych stąd chcesz zabronić tego córce. Upewnij się, że wie jak nie zajść w ciążę i daj jej swoje błogosławieństwo.
@Jamniczek97: Zarabiasz 3 razy więcej ode mnie? Hahahahaha, nie sądzę. Ostatnio też był taki jeden, co tak myślał. Jak mu powiedziałam, że mój roczny zarobek to kwota nieosiągalna dla niego po 20 latach pracy, po 12 godzin na dobę przez sześć dni w tygodniu to mu mina zrzedła.
Nie pytam dzieciaczku z kim się spotykasz, ani na co ci mamusia daje. Ani z kim sypiasz.
Zapytałam czy pytasz starsze kobiety o
@jmuhha: Niech robią co chcą, ale nie u mnie na chacie. To nie hotel. Jeszcze pewnie bym mu miał śniadanie zrobić xD
Jak chce być jej chłopem to niech jej zapewni lokal. W końcu dorośli są.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Jamniczek97: a to widzisz, miałem 4 partnerki i w 100% były to dziewice. Musisz podwyższyć standard szukanych kobiet i znajdziesz dziewczyny bardziej szlachetne czyli dziewice.

@jmuhha: Haha ej Mirki to chyba Kruszwil was troluje :p
@vlx337: @Credek: To zależy od podejścia rodziców, wielkości rodziny itd. Niektórzy mają podejście w stylu "my home is my castle". Rodzice mojej byłej nie pozwalali mi u nich spać, ani uprawiać seks, mimo że mieliśmy ponad 20 lat a ona często u mnie spała. Żaden z jej facetów nigdy u niej nie spał. Fakt miała młodsze rodzeństwo, co moim zdaniem może tłumaczyć ich postawę, w dodatku jej ojciec był dosyć
@jmuhha: Jak będa chcieli sie seksić i grzmocić to zrobią to, a wierzę że moje własne dziecko miałoby na tyle przyzwoitości by w takiej sytuacji nie ryzykować bycia nakrytym przez rodziców ( To mimo wszystko nieco wstydliwe )
@Naxster prawda. Na pewno wydaje się to hipokryzja z perspektywy faceta i ojca, ale jakoś ta córka się urodziła. Wiadomo że wiedzę w sprawach intymnych córka będzie czerpała od matki, ale ojciec też powinien cegielke dołożyć w edukacje swojego dziecka. Mnie mama pytała czy aby na pewno wszystko wiem o antykoncepcji i przeróżnych tryplach XD