Wpis z mikrobloga

Życie w Europie dotkniętej przez globalne ocieplenie, wersja Korwin:

- Zajebiście cieplutko milutko
- Można budować cały rok, gospodarka zalicza wzrosty
- Cytruski rosną sobie, pomarańczki na deserek z ogródka
- Nie trzeba pieniędzy wydawać na kurtki w zimę = profit ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Oszczędzamy na ogrzewaniu = profit ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Ogólnie super, przynajmniej nasze dzieci będą miały ciepło

Życie w Europie dotkniętej przez globalne ocieplenie, wersja TFU naukowcy, których trzeba zamknąć do więzień:

- Ekstremalne susze, Polska pustynnieje
- Bałtyk zmienia się w bajoro
- W zimie - 35 w lato +35, anomalie pogodowe stają się normą
- Jak nie pada to przez 3 miesiące, jak pada to n------a i podtapia pół kraju
- Od Maja do Września co tydzień tornadko albo gradobicie dla rozluźnienia atmosfery
- W zimie przerwy w dostawach prądu i wody z powodu mrozu, w lato - z powodu upałów
- Rok w rok fale uchodźców walą do bram Europy, uciekając z terenów niemożliwych do zamieszkania
- Ceny szaleją, warzywa i owoce niedługo będą dobrami luksusowymi

#korwin #bekazkorwina #bekazprawakow #neuropa #4konserwy #polityka
Kozajsza - Życie w Europie dotkniętej przez globalne ocieplenie, wersja Korwin:

- ...
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kozajsza: jaki idiota z tego Korwina, gość mu podaje źródła gdzie można znaleźć że poziom wód się podnosi to on "nie podnosi się, nie ma takich badań". Druga rzecz z prognozowaniem pogody, dużo łatwiej wyznaczyć to jak będzie wyglądała pogoda długofalowo i jak to się będzie zmieniać, niż ustalić czy jutro będzie padać i jaka będzie temperatura. Dalej nie dam rady oglądać, bo te antynaukowe korwinowskie brednie już działają mi
  • Odpowiedz
@CytrynowySorbet: No to mnie najbardziej uderzyło, kiedyś miałem Korwina za lekkiego świra, który jednak słucha sensownych argumentów. Po tym filmiku stwierdzam jednak że to jest totalny szur i baran pokroju Cejrowskiego, mógłbyś mu dać całą teczkę twardych dowodów naukowych a on by to wyśmiał, bo przecież wie lepiej.
  • Odpowiedz
Po tym filmiku stwierdzam jednak że to jest totalny szur i baran pokroju Cejrowskiego, mógłbyś mu dać całą teczkę twardych dowodów naukowych a on by to wyśmiał, bo przecież wie lepiej.

@Kozajsza: przykre jest to, że mimo wszystko znajdują się ludzie którzy na niego głosują.
  • Odpowiedz
Czuję teraz pewna satysfakcję mając świadomość, że już od dawna doskonale wiedziałem że Korwin to zwykły cymbał, który pieprzy głupoty zarówno w wywodach o gospodarce jak i wszystkim pozostałym. No ale przecież to tylko kontrowersyjne poglądy, a on sam dobrze gada, wiadomo

@gefallenerubermensch: a ja sam się siebie brzydzę, że kiedyś wierzyłem w niektóre te jego dyrdymały. Chociaż ztego co czytam i słucham to dla wielu osób w wieku licealnym
  • Odpowiedz
jak u nas nawet - 20 nie ma od wielu lat.

@BillyDallas: nie wiem gdzie Ty mieszkasz, ale przecież co roku jest fala ogromnych mrozów w okolicy stycznia i lutego, trwa jakieś 2-3 tygodnie, ale temperatury spadają wtedy właśnie do grubo poniżej -20.
  • Odpowiedz
Chociaż ztego co czytam i słucham to dla wielu osób w wieku licealnym i wczesno-studenckim Korwin jest autorytetem.

@CytrynowySorbet: Nie ma w tym żadnego przypadku. Młodzi chłopcy w okresie buntowniczym uwielbiają podkreślać swoją niezależność - to dobrze wpływa na ich poczucie męskości. A Korwin idealnie wpisuje się w te oczekiwania i uwolni ich wszystkich spod kontroli państwa, UE i tego przeklętego homolobby, które demoralizuje polskich chłopców ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@Woltomierz: C-----y klimat = klęski nieurodzaju = słabe zbiory = katastrofa ekonomiczna = ludzie chcą za wszelką cenę uciec. Jak pare lat z rzędu w Afryce dowali susza to dopiero się zesramy, tam mieszka ponad miliard ludzi, z których duża część będzie chciała żyć w znośnych warunkach, klimat spowoduje migrację na masową skalę.
  • Odpowiedz
Ale to raczej nie z klimatu XDDD

@Woltomierz: Jedną z przyczyn wojny w Syrii była długoletnia susza, która doprowadziła do migracji wewnętrznych, bezrobocia i problemów gospodarczych, a to było doskonałym grujntem pod narastające konflikty społeczne i rewolucję. Polecam poczytać a potem zastanowić się głęboko nad kolejna wypowiedzią.

https://www.pnas.org/content/112/11/3241
  • Odpowiedz
Młodzi chłopcy w okresie buntowniczym uwielbiają podkreślać swoją niezależność - to dobrze wpływa na ich poczucie męskości. A Korwin idealnie wpisuje się w te oczekiwania i uwolni ich wszystkich spod kontroli państwa, UE i tego przeklętego homolobby, które demoralizuje polskich chłopców ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@waro: Ironia tej sytuacji polega na tym, że środowiska określające się z dumą jako konserwatywne są w rzeczywistości zwolennikami rewolucji totalnej.
  • Odpowiedz
  • 0
Kiedyś to zimom było zimno po - 30 a latem ciepło po 35 a teraz tylko ciepło kurła kiedyś to było jak nic nie było
  • Odpowiedz
@Kozajsza: XDD O takiego Korwina nic nie robiłem. Od wielu lat skutecznie trzyma wolnościowców pod progiem a gdy pojawia się ktoś nowy lepszy jego wyznaczy zacięcie go atakują XD
Wstyd to przyznać ale teraz będąc liberałem prędzej zagłosuję na zandberga niż na bandę kato-foliarzy
  • Odpowiedz