drogie #rozowepaski dam Wam dobrą radę. Nigdy, przenigdy nie zrzucajcie zdjęć z telefonów na komputer do jakiś folderów... żeby po jakimś czasie dać komputer do czyszczenia swojemu #niebieskiepaski :) Mój w ten sposób dowiedział się, że wcale grzecznie nie uczyłam się przez naszą przerwę oraz że wcale nie spotykałam się z tylko jednym facetem XD
@KinderCzekolada: polecam też usuwać wiadomości gdy zdradzasz faceta. moja była się na tym w-----a, myślała że blokada ekranu na odcisk palca to dobry pomysł (jak spała przyłożyłem jej palucha i odblokowałem) XD
@KinderCzekolada: teraz to juz nie bedzie spal, i jakies ewentualnie wyjazdy bez niego, czy sluzbowe czy jakies inne to chlop bedzie z tylu glowy mial te mysl... ech...
@fx_mefedroniarz dokładnie, gdyby różowa powiedziała od razu że się sypala jak domy w czeczeni to facetowi byloby to łatwiej przeżyć albo by się nie pchał w takie g---o, nie byłoby też łatki 'szona':)
Nigdy, przenigdy nie zrzucajcie zdjęć z telefonów na komputer do jakiś folderów... żeby po jakimś czasie dać komputer do czyszczenia swojemu #niebieskiepaski :)
Mój w ten sposób dowiedział się, że wcale grzecznie nie uczyłam się przez naszą przerwę oraz że wcale nie spotykałam się z tylko jednym facetem XD
mogłam je usunąć w p---u.
#logikarozowychpaskow #zwiazki #truestory
Dobry bajcik taki 3/10
@KinderCzekolada: ja na twoim miejscu bym sie czul jak k------o przylapane na zdradzie ale co kto woli
Komentarz usunięty przez autora