Wpis z mikrobloga

Wszystkich, którzy wczoraj czekali na żart serdecznie przepraszam, mam nadzieję że wybaczycie.
Kwestie służbowe i delegacja nie pozwoliły mi na wrzucenie codziennego żartu.

Dziś więc będzie jeden dodatkowy w gratisie.

--------------------------------------------------------------------------------

Żart:

Pewna kobieta mieszkała niedaleko torów kolejowych. Korzystając, że mąż wyjechał w tygodniową delegację i chcąc mu zrobić niespodziankę postanowiła, że zamówi szafę do mieszkania.
Zadzwoniła do majstra, ten przyjechał, pomierzył i obiecał, że następnego dnia przyjedzie z szafą i ją zamontuje.
Następnego dnia majster zabrał się za montowanie szafy, po 3 godzinach skończył robotę, skasował i się pożegnał.
Jeszcze tego samego dnia wieczorem, pobliskimi torami przejechał pociąg, w tym momencie szafa się poskładała.
Rozżalona kobieta zadzwoniła do majstra, a ten obiecał, że następnego dnia się pojawi, żeby rozwiązać problem.
Majster się pojawił, ogląda szafę. Po czym stwierdza:
- Wie pani co, to musi któryś z konfirmatów puszczać, ale zaobserwować to mogę tylko z wnętrza szafy i to w trakcie jak przejedzie pociąg.
- ok, wchodzi pan do środka, za jakieś 10 min powinien przejechać pociąg.
Majster wchodzi do szafy i czeka. W tym momencie wraca mąż z delegacji i widzi jak żona gapi się na nową szafę. Mąż podchodzi i otwiera szafę, a tam zdezorientowany majster wypala:
- Aaaa..... wal Pan w ryj, bo i tak nie uwierzysz że ja tu na pociąg czekam...

Żart gratis:

Siedzi żul w parku pod drzewem. W prawej ręce trzyma jabola, a lewą się masturbuje i mówi do siebie:
- Nie ma to jak szampan i dziwki!

#dowcip #zart #heheszki #suchar #rozrywka #yebunnyzartuje
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach