Aktywne Wpisy
lajsta77 +45
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
ataeB +1
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
Kwestie służbowe i delegacja nie pozwoliły mi na wrzucenie codziennego żartu.
Dziś więc będzie jeden dodatkowy w gratisie.
--------------------------------------------------------------------------------
Żart:
Pewna kobieta mieszkała niedaleko torów kolejowych. Korzystając, że mąż wyjechał w tygodniową delegację i chcąc mu zrobić niespodziankę postanowiła, że zamówi szafę do mieszkania.
Zadzwoniła do majstra, ten przyjechał, pomierzył i obiecał, że następnego dnia przyjedzie z szafą i ją zamontuje.
Następnego dnia majster zabrał się za montowanie szafy, po 3 godzinach skończył robotę, skasował i się pożegnał.
Jeszcze tego samego dnia wieczorem, pobliskimi torami przejechał pociąg, w tym momencie szafa się poskładała.
Rozżalona kobieta zadzwoniła do majstra, a ten obiecał, że następnego dnia się pojawi, żeby rozwiązać problem.
Majster się pojawił, ogląda szafę. Po czym stwierdza:
- Wie pani co, to musi któryś z konfirmatów puszczać, ale zaobserwować to mogę tylko z wnętrza szafy i to w trakcie jak przejedzie pociąg.
- ok, wchodzi pan do środka, za jakieś 10 min powinien przejechać pociąg.
Majster wchodzi do szafy i czeka. W tym momencie wraca mąż z delegacji i widzi jak żona gapi się na nową szafę. Mąż podchodzi i otwiera szafę, a tam zdezorientowany majster wypala:
- Aaaa..... wal Pan w ryj, bo i tak nie uwierzysz że ja tu na pociąg czekam...
Żart gratis:
Siedzi żul w parku pod drzewem. W prawej ręce trzyma jabola, a lewą się masturbuje i mówi do siebie:
- Nie ma to jak szampan i dziwki!
#dowcip #zart #heheszki #suchar #rozrywka #yebunnyzartuje