Wpis z mikrobloga

@guest Ty masz swoje zdanie nie wiem czy poparte doswiadczeniem , ja mam swoje poparte tym ze stosowalem to ja i kilka innych osob i kazdy pozytywnie sie wypowiadal -a jezeli masz doswiadczenie polec cos innego lepszego mirkowi , nigdy nie rozumialem takich ludzi...krytyka i zero konretow
@Mapril: apteka to sklep prawie jak każdy, to nie jest jakaś instytucja zaufania, oni chcą kasy i będą próbowali sprzedać wsio co mają, firmy farmaceutyczne tez nie robią tego z dobra dla ludzi, więc lepiej wiedz co chcesz kupić nim się udasz do tego typu 'sklepu'. poważnie. chyba że znasz aptekarza i masz zaufanie
@Mapril: Z czarów to bańki i homeopatia. Reszta to leki i suple z cukru pudru #pdk. Witamina C w aptece (i bodajże w naturze) jest prawo skrętna i występuje jako kwas L-askorbinowy (z grupą hydroksylową po lewej stronie, dlatego L- ).
@spardo to ja ogarnę takie na utopce i strzygi, a w sumie takie w formie wstążeczek do wózków przeciwko złemu spojrzeniu, to by szły jak świeże bułeczki xD
@Mapril: Jak do #!$%@? nędzy homeopatia może być sprzedawana w aptekach? Aptekarze powinni mieć obowiązek mówić że jest to PLACEBO i wytłumaczyć co to znaczy, bo banda kretynów na poważne dolegliwości jak ząbkowanie przypisuje cukier....