Aktywne Wpisy
zxc21 +16
Wytłumaczcie mi proszę jedną rzecz, bo taka mnie myśl naszła, że teraz #korposwiat ściąga pracowników do biur, że praca hybrydowa, zdalne odchodzą do lamusa. Firmy wydają sporo kasy na wynajem biur i w zasadzie po jakiego **uja tak robią, skoro można przyoszczędzić pracując zdalnie XD. Piszę z perspektywy #pracazdalna ignoranta, który był raz przez 2 lata w biurze przy podpisaniu umowy.
#pracait
#pracait

Squirell_ +158

#got
źródło: comment_wJPXNuKezzSwwsrKlB7ktrKwIvRtTq4X.jpg
PobierzCzemu wyjeżdzasz mi tu z książką która gdy mówimy o serialu który już dawno od tej książki odbiegł
Nikt nie przeczy, że trochę się zmieniała, ale do takiej przemiany wciąż było daleko. #!$%@? jej wszystkim czym się da w 2 odcinki, zabranie jej jakiegokolwiek wyboru, dodanie paru postaci, które będą wskazywać ją palcem, mówiąc że jej odbija (zanim zaczęło jej odbijać) i ogłupienie jej doradców to nie jest naruralny rozwój
Przecież to logiczne, że była zła, bo pozwoliła zabić swojego brata, który: ją molestował, poniżał, wyzywał i bił, zmusił do małżeństwa, sprzedał za obietnice otrzymania wojska, jeszcze powiedział, że "za wojsko, które pójdzie za mną odzyskać tron oddałbym ciebie na przeruchanie 500 tyś dothraków i im koniom łącznie". No ale spoko przecież to prawdziwa "mad
źródło: comment_uM3P2f42lKZePnyaY8m5C6NKYGZESEFh.jpg
PobierzDoradca: Tyrion Lannister xD Zajebisty doradca, którego każda rada to było gówno przez które wpadała w coraz większe kłopoty i traciła coraz więcej ludzi. Atak na armie Lwów był odpłatą za zniszczenie jej sojuszników - nie wynikał z jakiegoś szaleństwa tylko tego, że lannisterowie zabili jej sojuszników, prawdopodobnie (jako jedyna) Yara Greyjoy przeżyła tylko dlatego, że to jej wujek ją zaatakował, a nie żaden lannister.
Co ciekawe, to