Aktywne Wpisy

malutak9913 +1552
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
PiotrFr +24
Zostałem zgłoszony na ochotnika do poprowadzenia zajęć z dziećmi 6-8 w lokalnym ośrodku. Tematyka zawodowa: murarz. Nie odmawiałem, bo wiem że nikogo nie znajdą. Problem w tym, że nie wiem co z takimi małymi dziećmi zrobić. Ze starszymi łatwiej biorąc pod uwagę branże, a jednocześnie zrobić coś ciekawe, bo gadanie ich nie zainteresuje. Mam jakieś tam pomysły, ale średnio zadowolony z nich jestem. Chętnie przyjmę każdy pomysł
#budownictwo #praca
#budownictwo #praca
źródło: 1000025545
Pobierz

Jest to ciekawe, gdyż:
* Drug Wars NIE JEST projektem Steemowym. Co oznacza no cóż - odpada 1/3 z tej liczby
* Korzystając z różnych interfejsów jesteśmy "różnymi" ludźmi. Czyli w skrócie używając Steemit, Busy i grając w Nextcolony, jesteśmy trzema osobami w tym programie.
* Z natury technicznej boty to oczywiście użytkownicy.
Ciekawe jaka jest rzeczywista ilość Steemian.
Jest to zabawne, gdyż rozmawiam z różnymi osobami i się okazuje, że wiele osób stwierdza, że mam rację. Tylko z różnych powodów nie mówią tego głośno (każdy kto jest na steem wie o co chodzi).
A najgorsze, że wszystkiemu dało się zapobiec jakiś czas temu. Niestety jedyne co teraz próbują zrobić (z zaufanego źródła wiem) to HF21 zachęcić wielorybów z innych krypto do kupowania Steem by reszta mogła sprzedać, a także cenami monetek przyciągnąć nowych użytkowników. Czyli krótkotrwały pump&dump, bo ostatecznie użytkownicy mogą odejść.
Live long steem. Niech smocze monetki zarabiają na mnie jak najdłużej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#steem #kryptowaluty #steemit
Co do potencjału - może był, może nie. Steemit wprowadził reklamy, więc może jakby za te reklamy kupowali tokeny. Ale oni wprowadzili te reklamy, bo sprzedawali steemy na dołku XD W sumie jak wykop (kupuj na górce, sprzedawaj na
Błąd. Zarobek @fervi niewiele by się zmienił, bo wynikał z kilku rzeczy, które mogłyby się nie zmienić:
* głosy oddawane automatycznie (w celach pozyskiwania kuracji, jeśli zarobki konta nie spadłyby, a inne nie
źródło: comment_tJV81uZWzOUVxRwYiqnxj8zmLgdKXqLx.jpg
PobierzTeraz ciekawe ile aktywnych użytkowników jest w rzeczywistości
jak na razie steem wpada, można go o--------ć na giełdzie i mieć BTC czy $. nie kumam czemu tego nie robić, zwłaszcza, że dziennie zajmuje mi to z 10 minut albo nawet mniej bo actifit :D
na steemmonster jestem do przodu z $300, drugwars to jakieś $40.
Na początku serio wierzyłem w ten steem. że ma to sens i tak dalej. Ale jak dostrzegłem, że upvoty można kupić z około 20% roi to wiesz. po co pisać i się męczyć godzinę jak można wrzucić screen z steemmonster i
Odnośnie flag to według mnie to jest tam rak. bo niby freedom of speech ale jak piszesz o teoriach,
Tam nawet nie było dyskusji. Po prostu flaga i tyle. Ja nawet wyłapałem jedną flage na komentarzu bo nie tyle go broniłem co właśnie pisałem, że flagowanie go tylko dla tego, że pisze o czymś co jest niezgodne z
Więc następnym razem jak ktoś mądrzejszy w danym temacie pisze, to jak przeczytać to za dużo, to zachowaj minimum kultury.
@fervi: może robi, może nie. jak mówiłem odpuściłem sobie Polish bo tam był straszny syf. jakieś wojny, ukryte discordy i takie tam. nawet jakieś stalkowanie było.
Ja wiem, że
@herbacianymag: Nie musze znać zasad stego scamowanego systemu żey potrafić liczyć :D
Oczywiście wszystko za zgodą