Wpis z mikrobloga

Sąsiedowi uciekł kot i poprosił mnie czy bym na noc nie zastawił na niego swojej żywołapki bo gdzieś się w okolicy kręci. Czemu nie, zastawiłem.

Wstaję rano, zaglądam do pułapki a tutaj taki mały słodziutki jeżyk (ʘʘ) Bidota skusiła się na wędzoną makrelkę, zjadł połowę i poszedł spać. I to jak śpi! Otworzyłem pułapkę żeby sobie poszedł, a on tylko głębiej do klatki wszedł, zwinął się w kłębuszek i śpi dalej... Sąsiad mówi "Weź go jakimś patykiem pogoń, to wyjdzie", a ja: "Ciebie mogę kijem pogonić, dzisiaj jeżyk śpi z nami!" ( )

#jeze #zwierzaczki #smiesznypiesek #smiesznyjez #truestory #coolstory
robertx - Sąsiedowi uciekł kot i poprosił mnie czy bym na noc nie zastawił na niego s...

źródło: comment_P1JsJwOzD6IwzyaF9kZ5NWEmJVJ33jBW.jpg

Pobierz
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@robertx: Zając przychodzi do niedźwiedzia.
- Ty niedźwiedź dawaj idziemy na disco!!! Tylko pamietąj zebyś mi znowu nie w--------ł jak się najebiesz.
Niedzwiedz się zgodził...i poszli. Rano zając się budzi: połamana szczęka, ręka wywiniąta w drugą stronę, cały w siniakach, oczy podbite.
Budzi niedzwiedzia i mowi:
- I co, jednak mi w----------ś??
Na
  • Odpowiedz
@Tosiek14: Kuny, łasice i lisy wywożę na takie łąki, bardzo duży obszar (150-200ha może więcej) chroniony programem natura2000 i tam wypuszczam żeby sobie żyły dziko w zgodzie z naturą
  • Odpowiedz