Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +144
Widoczność na 200-300m ale oczywiście złamas musi jechać na zapalonych przeciwmgiełkach.
Przypominam: 50m to połowa odległości między słupkami kilometrowymi przy drodze
EDIT DLA WSZYSTKICH ZJEBÓW CO MÓWIĄ JAK OŚLEPIA TO IDŹ DO OKULISTY: masz przed sobą wielką czerwoną żarówę, która świeci mocniej niż autobus z naprzeciwka. Oczywiście, że to męczy oczy. Jak chcesz sprawdzić to popatrz se w lampkę przez 5 minut a potem rozejrzyj się po pokoju
#polskiedrogi
Przypominam: 50m to połowa odległości między słupkami kilometrowymi przy drodze
EDIT DLA WSZYSTKICH ZJEBÓW CO MÓWIĄ JAK OŚLEPIA TO IDŹ DO OKULISTY: masz przed sobą wielką czerwoną żarówę, która świeci mocniej niż autobus z naprzeciwka. Oczywiście, że to męczy oczy. Jak chcesz sprawdzić to popatrz se w lampkę przez 5 minut a potem rozejrzyj się po pokoju
#polskiedrogi
źródło: IMG_1737
Pobierz
PodniebnyMurzyn +770

pip install web.py==0.40-dev1
Wstawiałem też ścieżkę: cd C:\Users***\AppData\Local\Programs\Python\Python37-32
i pojawia się informacja:
Requirement already satisfied: web.py==0.40-dev1 in c:\users\jukon\appdata\local\programs\python\python37-32\lib\site-packages (0.40.dev1)
mam przeczucie, że powinno to byś zainstalowane w folderze Scripts. Przy próbie uruchomienia pliku z import web w PyCharmie mam błąd:
import web
ModuleNotFoundError: No module named 'web'
Ogólnie jestem zielony i proszę o pomoc :D
#naukaprogramowania #python #programowanie
Tutaj ktoś miał podobny problem.
Pomogło zainstalowanie tego bezpośrednio z githuba i zaciągnięcie jakiegoś dodatkowego modułu.
Może być tak, że w PyCharmie używasz jakiejś innej wersji Pythona, niż ta, na której instalowałeś web.py.
Sprawdź, czy na pewno używasz "Python37-32", tak jak napisałeś w pierwszym poście.
A najlepiej to przesiądź się na VS Code,
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_eTWahWVsKQwrjIMYCYkKD2rhApuxtdGt.jpg
Pobierzźródło: comment_mkIjG9xzd0qXUvFyMbLZeqd3rP74izTT.jpg
PobierzJesteś pewien, że ta część jest poprawna: app = web.application(urls, globals()) ?
Nie używasz przypadkiem jakiegoś poradnika do starszej wersji web.py?
W sumie ta deklaracja "urls" też nie bardzo mi się podoba.
http://webpy.org/
a kurs ostatnią aktualizację miał 11/2018, nie widzę informacji kiedy dokładnie ten temat wyszedł. Ale jest tak jak mówisz biblioteka jest raczej zainstalowana, więc dzięki wielkie za pomoc :D poszukam bardziej aktualnego poradnika i zobaczymy co z tym fantem dalej.
A tak nawiasem mówiąc, to nie wiem, czy warto zakopywać się w to coś, no chyba , że z jakichś względów jednak musisz. Flask, czy Django to zdecydowanie lepsze opcje.