Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Problemy w związku: Ślub czy rozstanie? Ⓘ
TL:DR moja dziewczyna namawia mnie na ślub, a ja nie widzę w tym żadnego sensu
Mirki mam taki "problem"? Otóż jestem w związku z moją kobietą od prawie 4 lat, od 3 lat mieszkamy razem (wiek: ja 28l. ona 30l.) dogadujemy się w miarę i pod kątem życia codziennego jest okej. Od 3 miesięcy mieszkamy razem w jej mieszkaniu, wcześniej mieszkaliśmy w jednym z największych miast
TL:DR moja dziewczyna namawia mnie na ślub, a ja nie widzę w tym żadnego sensu
Mirki mam taki "problem"? Otóż jestem w związku z moją kobietą od prawie 4 lat, od 3 lat mieszkamy razem (wiek: ja 28l. ona 30l.) dogadujemy się w miarę i pod kątem życia codziennego jest okej. Od 3 miesięcy mieszkamy razem w jej mieszkaniu, wcześniej mieszkaliśmy w jednym z największych miast

#nieruchomosci #polska obecni 30 parolatkowi urodzili się za wcześnie na
- 500/800+
- 0% PIT dla młodych
- dostępne mieszkania
załapali się na:
- chujnia lat 90
- 500/800+
- 0% PIT dla młodych
- dostępne mieszkania
załapali się na:
- chujnia lat 90

czemu służy ta linijka na początku projektu, tak z ciekawości bo bez niej program nie działa a w poradnikach nie ma nic na ten temat
**package nazwa_projektu;**
zgodnie z tą odpowiedzią: https://stackoverflow.com/a/17798226 oraz specyfikacją języka: https://docs.oracle.com/javase/specs/jls/se12/html/jls-7.html przykład 7.4.2-1 ta linia nie jest wymagana.
Może to kwestia IDE?
package nazwa_projektuokreśla pakiet w jakim znajduje się klasa, zazwyczaj tocom.twojadomena.cośtami jest zgodny z folderami. Ogólnie chodzi o to żeby nie było konfliktów nazw między bibliotekami, dzięki temu w różnych pakietach mogą być klasy które tak samo się nazywają. W kodzie też możesz ich używać (jak masz te konflikty nazw):java.util.List strings = new java.util.List.No i widoczność jak wyżej mirek pisze, dana klasa może być
@krasnoludkolo
Właśnie instalowałem eclipse, teraz intellij i ta linijka powstaje przy odpaleniu nowego projektu z razem z public Class itd tylko że jak ja usunę to program nie hula