Wpis z mikrobloga

@MarcelBezE: Czterdziestka ma fajne modele (Space Wolves for eva) ale jakoś zawsze fantasy mi bardziej pasowało niż sf ( ͡° ͜ʖ ͡°) Szczególnie teraźniejsze modele do Age of Sigmar. Ale przyznam ze pomalowałbym sobie jakieś Tau lub Nekronow
  • Odpowiedz
@MarcelBezE: Masz jakis plan na malowanko tego ? az sie prosi albo o jakies blendowanie mokrych kolorow, albo prace z areografem:P
@klik34: Sam mam ochote na pomalowanie nekronow, szczegolnie ze teraz nowe farby wyszly kontrastowe ,ktore same robia shades i highlights.. strasznie fajnie wygladaja jak sie uzyje metalicznego podkladu i potem np kontrastowej zieleni - w sam raz na nekronow:P
  • Odpowiedz
@Paneliner1 wiesz co, zabieram się do tego jak pies do jeża bo jestem bardzo świeży w temacie malowania :P ten Plaguecaster to moja druga w pelni samodzielnie pomalowana figurka :P myślę, że pomaluje jeszcze ładny kawałek swoich Death Guardów zanim tego żarłoka-śmierdziela upaćkam. Jeśli masz jakieś porady i chciałbyś się nimi podzielić to jestem otwarty jak Ghazghkull Thraka na pojedynek z jakimś półbogiem
  • Odpowiedz
@MarcelBezE: no tak jak klik34 pisze to zawsze najbezpieczniej , ja robie troszke inaczej , wszedzie mowia by dac podklad i w zaleznosci od koloru podkladu troszke inaczej wygladaja przejscia kolorow... ja nic takiego nie zauwazylem by jakas roznica byla. ja sobie podklad odpuszczam daje kolor bazowy rozwodniony z woda by detali nie gubic i z niego wyciagam washami co sie da, potem byle krawedzie rozjasnic drybrushem i jakies detale
Paneliner1 - @MarcelBezE: no tak jak klik34 pisze to zawsze najbezpieczniej , ja robi...

źródło: comment_U8lUofY8MRjjYytPl6RWssEqMrnIhiWM.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@klik34 @Paneliner1 dzięki Panowie ;)
Na pewno z czaswm wprawy nabiorę, najważniejsze, że mi się chce xd
A swoją drogą @Paneliner1, jak DG grasz ? Podeślesz jakąś rozpiskę na pw ? Jako, że jest to moja pierwsza armia to trochę błądzę po omacku z jej skladaniem, że o taktykach nie wspomnę :P
(Moim jedynym przeciwnikiem do tej pory była armia orczasów od której zawsze dostawałem srogi za przeproszeniem
  • Odpowiedz