Aktywne Wpisy

solejukowski +10
źródło: 1000091882
Pobierz
studencik420 +5
#mirkoanonim #rodzina #romans #szwagierka
Jestem od iluś lat w związku z partnerką i ona ma 3 siostry. Od jakichś 2 lat z każdą kolejną zaczyna wisieć jakieś "napięcie zegzualne" w powietrzu... ale po kolei.
Na początku wiadomo - normalne relacje, jak to z rodziną dziewczyny. Z biegiem czasu najmłodsza zaczęła robić aluzje, oczka jej się świeciły nawet na najbardziej burackie, acz sprośne żarty z mojej strony.
Jestem od iluś lat w związku z partnerką i ona ma 3 siostry. Od jakichś 2 lat z każdą kolejną zaczyna wisieć jakieś "napięcie zegzualne" w powietrzu... ale po kolei.
Na początku wiadomo - normalne relacje, jak to z rodziną dziewczyny. Z biegiem czasu najmłodsza zaczęła robić aluzje, oczka jej się świeciły nawet na najbardziej burackie, acz sprośne żarty z mojej strony.

zakończenie 6feet under jest genialne. za pierwszym razem miałem traume jak to zobaczyłem. nadal źle się czuję na myśl że znowu je obejrzę, bo nadal nie do końca sobie poradziłem z tymi kwestiami. miałem od tego czasu doświadczenia mistyczne, psychodeliczne i generalnie oswajałem ten temat, ale lęk przed śmiercią jest niesamowicie silny.
@Cinkito: postrzeganie brandy chanowith się u mnie zwłaszcza zmieniło z