Aktywne Wpisy

cocojambo210 +28
Ale trzeba być psycholem żeby spać w skarpetach

Nacho_Libre +5
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

https://www.imdb.com/title/tt0248654/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1
nie sopranos, nie the wire, na pewno k---a nie braking bad wy j----e gimbusy, bo braking bad jest zwyczajnie ok
ten serial dotyka całego spektrum spraw istotnych i całe to spektrum sumuje, tłumaczy
oglądam po raz kolejny po latach i wywiera jeszcze większe wrażenie, liczę że zobaczę go jeszcze ze 2 razy zanim umrę, na przestrzeni wielu lat, tak ażebym docenił perspektywę
#seriale
zakończenie 6feet under jest genialne. za pierwszym razem miałem traume jak to zobaczyłem. nadal źle się czuję na myśl że znowu je obejrzę, bo nadal nie do końca sobie poradziłem z tymi kwestiami. miałem od tego czasu doświadczenia mistyczne, psychodeliczne i generalnie oswajałem ten temat, ale lęk przed śmiercią jest niesamowicie silny.
@Cinkito: postrzeganie brandy chanowith się u mnie zwłaszcza zmieniło z