Wpis z mikrobloga

W nawiązaniu do tego posta wrzucam parę screenów i dzielę się obserwacjami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pierwszą rzeczą, którą zrobiłem było wprowadzenie ograniczeń prędkości w mieście. Niestety na niewiele się one zdały ( ͡° ʖ̯ ͡°) Kolejno wprowadziłem bramki na wjazdach do miejscowości i podniosłem opłaty na 1,5/3$ (poniżej). W efekcie do miasteczka wjeżdżał tylko ruch lokalny. Ale jakoś dziwnie montować tak bramki na wjeździe do wsi xD Więc zaorałem je i z jednej strony rondo zastąpiłem bezkolizyjnym skrzyżowaniem (1 koment). Jak na razie wszystko śmiga. Dodatkowo wybudowałem drogę skracającą dystans na stację kolejową. W bonusie kilka screenów z całości miasta. W ramach jak ruch będzie się zwiększał pewnie będzie trzeba drugie rondo też przebudować
#citiesskylines
rosomak94 - W nawiązaniu do tego posta wrzucam parę screenów i dzielę się obserwacjam...

źródło: comment_KKEEYOPBqhsIsrq10y8Emrzqrdxx7tPA.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@eternitowy-Bogdan: no pewnie! DLC urozmaicają tylko rozgrywkę. Tak naprawdę to mody z workshopu robią robotę w tej grze. DLC kupuję tylko na promocjach, nie trzeba ich kupować wszystkich od razu :) Na średnim kompie i tak nie zbudujesz miasta na tyle dużego, żeby zmieścić całą zawartość każdego DLC.
  • Odpowiedz