Aktywne Wpisy

TeselACC +512
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale

harold97 +582
A pamiętacie laskę z Poznania co zabiło się o nią dwóch typów ?
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill

Tym razem będziecie głosować na najbardziej znienawidzoną grupę zawodową. Dla przeciwwagi jest też parę grup "bezproblemowych". Także głosujcie na najbardziej znienawidzoną grupę zawodową. Do dzieła!
-----------------------------------------------------------------------------------
Jeśli chcesz być wołany - możesz kliknąć w plusa - lub zaobserwować tag ----> #wykopowawykreslanka
Zagłosuj na najbardziej znienawidzoną grupę zawodową:
@vikingbrigand: Dlatego też oni są. Zobaczymy czy mamy tu ludzi "JP''.
@lsentoR: Dzięki
Sory zamuliłem myślałem że to jest taki plebiscyt i głosujecie teraz na ostatnie puste miejsce XD
A to odwrotnie no nic
#wykopjointclub
(P.S. fajny pomysł winszuję)
Wykop musiałby wprowadzić ankiety na 50 miejsc żeby zaspokoić znienawidzenie tylu zawodów xD
Edit:
Dokładnie xD
Pomysł zawiesiłem, bo nie mam czasu.