Wpis z mikrobloga

@crocodiler o akademik nie trudno, ale polecam ogarnąć go jak najszybciej. Co do jedynek to raczej bez szans. Nie wiem jak w tych jebuckich DS 5 I 6, ale w tych małych DS 1-4 jedynki były chyba tylko w DS1, a tam w ogóle nie przydzielani byli pierwszoroczniacy.
  • Odpowiedz
@crocodiler: Na poli bez problemu dostaniesz akademik. Co do pokoju 1 osobowego, to zrobili teraz po 2 pokoje 1 osobowe na piętro w DS5, ale pierwszoroczny nie dostanie (bo już zarezerwowane). Co do innych akademików, to z UAM na piątkowskiej nie ma 1 osobowych, za to dostaje się ot tak (ale 50zł więcej)
  • Odpowiedz
@crocodiler: W akademiku awf jest sporo jedynek, i dostaje się bez problemu tylko trzeba odpowiednio wcześnie przyjść. Mieszkam tam od października, co prawda w dwójce bo tak chciałem ale miałem współlokatorów tylko przez 2 miesiące więc można powiedzieć ze miałem jedynkę w cenie dwójki ( ͡° ͜ʖ ͡°). Przypał jest taki że kuchnia jedna na piętro ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@crocodiler: Nom, ja byłem pod koniec września i jeszcze były jedynki. A teraz robie sobie rezerwacje jedynaczki, bo od poniedziałku mieszkańcy mogą z tego co przeczytałem na korytarzu
  • Odpowiedz
@Aragonn: http://www.dos.awf.poznan.pl/index.php/studenci/stud-sprawy-socjalne-wfsir/stud-sprawy-socjalne-wfsir-informacje
na dole jest o zakładce pliki do pobrania i jest tam wypisane podanie, ale nie widzę tej zakładki xD oświecisz mnie?
widzę że tu tylko skarbówka, zus, zaświadczenia o rodzeństwie i elko, a na uam wychodzi mi teraz że musiałbym skołować jeszcze z 4 zaświadczenia od byłych pracodawców, także słabo to wygląda >.<
ciekawe czy przyjmą kopie, to bym sb złożył 2 na raz...
  • Odpowiedz