Wpis z mikrobloga

Ej bo ja się w sumie tak zastanawiam,
czy są związki w których nie ma seksu francuskiego? Loda, jak kto woli.
Czytam czasami różne fora, grupy, nawet w pracy (!!) spotkałam się z opiniami, że to obrzydliwe jak można brać penisa do buzi, że przyprawia to niektóre kobiety o wymioty, co osobiście wg mnie jest troche p------e, może dlatego, że sama uważam to za coś normalnego.
Proszę, wypowiedzcie się na ten temat, napiszcie swoje zdanie i doświadczenia, bo mam wrażenie, że duża część kobiet zwyczajnie boi się przyznać (np. W pracy) i woli grać cnotki, chociaż na forach raczej nie widzę powodu, czemu miałyby kłamać, a takie posty również się pojawiają ;)

zapomniałam dodać, głownie chodzi mi o opinie osób, które były/są w związku lub chociaż swój pierwszy raz mają za sobą.

#zwiazki #s--s #rozowepaski troche #logikarozowychpaskow #niebieskiepasko #pytanie #kiciochpyta

• 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ej bo ja się w sumie tak zastanawiam,

czy są związki w których nie ma seksu francuskiego? Loda, jak kto woli.

też mi żal takich gości...

jeszcze gorzej jak laska nie robi, ale nie ma nic przeciwko, aby jej robiono minetę xD to jest k---a hipokryzja XD
  • Odpowiedz
@amused: zasada jest taka, że jak ktoś nie robi czegoś w łóżku to w większości przypadków trzeba dodać "z aktualnym partnerem". Nie zawsze, ale bardzo często.

S--s oralny to jest przyjemność tego kto otrzymuje + przyjemność z tego, że druga strona odczuwa przyjemność. Żeby nie było, że krytykuje różowe to odwróćmy role: znam facetów co nie lubią robić minety. Ale de facto to nie sprawia nikomu przyjemności, poza własnie odczuwaniem
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@amused: zdecydowana wiekszosc ktore poznalem to lubila moze ze 2 otwarcie mowily ze nie bardzo ale dla mnie zrobily wyjątek <3 a jedna z gory powiedziala ze nic z tego wiec nawet nie próbowałem
  • Odpowiedz
@amused: Jest też przeciwna, bardziej żenująca strona tego tematu, gdy babki w pracy robią sobie jakieś obrzydliwe żarty na temat seksu. Nie uważam że miejsce pracy jest dobre na dzielenie sie takimi osobistymi sprawami, i normalne osoby tego nie robią
  • Odpowiedz
@amused: Pojadę po bandzie ale niestety napisze prawdę. Polacy to brudasy,serio. Dla większości wykopków codzienny prysznic to fantastyka. Nawet jak Polak bierze prysznic codziennie to i tak może nie wystarczyć. Trochę to p------e co teraz napiszę ale się kiedyś kłóciłem z kumplem. Był oburzony właśnie jak umówił się z laską na seksy i nie było przy tym loda.

Koleś w zaparte że czyscioszek z niego bo się dziennie kąpie i
  • Odpowiedz
@amused: ja sie spotykalem z laska, biore sie do dzialania chce walnac minete a ta ze nie lubi, to dopiero sie zdziwilem xD

P.S co do robienia galy nie spotkalem takiej co by nie robila
  • Odpowiedz