Wpis z mikrobloga

Ej bo ja się w sumie tak zastanawiam,
czy są związki w których nie ma seksu francuskiego? Loda, jak kto woli.
Czytam czasami różne fora, grupy, nawet w pracy (!!) spotkałam się z opiniami, że to obrzydliwe jak można brać penisa do buzi, że przyprawia to niektóre kobiety o wymioty, co osobiście wg mnie jest troche p------e, może dlatego, że sama uważam to za coś normalnego.
Proszę, wypowiedzcie się na ten temat, napiszcie swoje zdanie i doświadczenia, bo mam wrażenie, że duża część kobiet zwyczajnie boi się przyznać (np. W pracy) i woli grać cnotki, chociaż na forach raczej nie widzę powodu, czemu miałyby kłamać, a takie posty również się pojawiają ;)

zapomniałam dodać, głownie chodzi mi o opinie osób, które były/są w związku lub chociaż swój pierwszy raz mają za sobą.

#zwiazki #s--s #rozowepaski troche #logikarozowychpaskow #niebieskiepasko #pytanie #kiciochpyta

• 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 136
@amused Są różne gusta no nie? Fakt że jakaś laska nie lubi robić loda i za żadne skarby świata się nie przełamie, bo pojawia się odruch wymiotny wcale nie dziwi mnie bardziej niż fakt że inna laska lubi dostać ostry w------l, być duszona, bita, poniżana i wyruchana w usta.

Ot, ludzie są po prostu różni i wypadałoby to szanować. ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@amused: Właściwie to kto co lubi. Nie pcham się nikomu do łóżka. Ale dla mnie wszystko w seksie (no może są pewne rzeczy, których nie rozumiem) jest normalne, więc nie widzę problemu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@amused: Zrozumiem, gdy pindol albo kuciapa wali moczem i potem to wymioty jak najbardziej ale to dotyczy podludzi ktorzy nie dbaja o higiene. Frencz jest super, szczegolnie gdy jednej ze stron nie chce sie b----c.
  • Odpowiedz
@amused: Miałem koleżankę od dobrej zabawy, która nigdy nie pozwoliła mi pieścić ją oralnie. Nie kumam dlaczego. Jedyne co ją interesowało to p---s w cipce. Ale loda robiła mi bardzo chętnie, bez namawiania.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@amused: dla mnie normalne, ale np wolę jemu robić niż jak on mi, jakoś bardzo mnie to nie jara :D więc co człowiek to inne upodobania. Ale ogólnie faktycznie strasznke dziwne brzydzić się ciała ukochanej osoby. Jeszcze zrozumiałabym, że ich to po prostu nie podnieca/Nie lubią tego robić. Ale żeby obrzydzało to dziwne
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@r4do5: może miała jakieś kompleksy związane z jej cipką? Na przykład. Albo ją to nie kręciło/było obojętne. Też mnie jakoś nie jara mineta bardzo:d
  • Odpowiedz
@amused: Teraz młodzi ludzie masę rzeczy uważają za obrzydliwe np. dotykanie surowego mięsa gołymi rękami. Moja babcia 90 lat, mówi, że przed wojną się myli raz w tygodniu i to jak było ciepło. Po wojnie, jak wyjechali do miasta, nie mieli łazienki i jeździli do łaźni się umyć raz na kilka dni. Kto teraz wytrzymałby w takich warunkach?

Być może obrzydzenie lodem działa na takiej samej zasadzie, wszystko nas teraz
  • Odpowiedz
@r4do5: Jak wszyscy j----i to się tego tak nie odczuwało. Zasada proporcji. Dzisiaj jak każdy się szoruje płynami conajmniej raz dziennie do sterylności to każda ilość potu jest zajebiście odczuwalna.
  • Odpowiedz