Wpis z mikrobloga

Ej bo ja się w sumie tak zastanawiam,
czy są związki w których nie ma seksu francuskiego? Loda, jak kto woli.
Czytam czasami różne fora, grupy, nawet w pracy (!!) spotkałam się z opiniami, że to obrzydliwe jak można brać penisa do buzi, że przyprawia to niektóre kobiety o wymioty, co osobiście wg mnie jest troche p------e, może dlatego, że sama uważam to za coś normalnego.
Proszę, wypowiedzcie się na ten temat, napiszcie swoje zdanie i doświadczenia, bo mam wrażenie, że duża część kobiet zwyczajnie boi się przyznać (np. W pracy) i woli grać cnotki, chociaż na forach raczej nie widzę powodu, czemu miałyby kłamać, a takie posty również się pojawiają ;)

zapomniałam dodać, głownie chodzi mi o opinie osób, które były/są w związku lub chociaż swój pierwszy raz mają za sobą.

#zwiazki #s--s #rozowepaski troche #logikarozowychpaskow #niebieskiepasko #pytanie #kiciochpyta

• 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@amused: tez sie spotkalam z tym bardzo czesto, mnie tez nawet w domu częstowano sugestiami, ze oral to zboczenie, tylko dziwki tak robia i trzeba sie nie szanowac. W praktyce potem i tak decyduje popęd niezależnie od tego co uważasz za moralne. Po prostu wtedy trudniej z tym zyc, ale nadal majac okazje robisz to :p
  • Odpowiedz