Aktywne Wpisy

Ytarka +366

mickpl +699
Łociepanie, takiego boomerskiego chrzanienia o mieszkaniach to już dano nie widziałem XD Zaczęło się od narzekania na internetowe bojówki mieszkaniowe, potem, że cena w Warszawie wzrosła, bo była przecież niższa niż w Berlinie, a u nas jest bezpieczniej. Całość okraszone jakąś paraekonomią z pogranicza wywodów Maxa Kolonko.
Gwiazdoski, mnie to interesuje ile ty osobiście tych kurników nakupiłeś XD
#nieruchomosci #kanalzero
Gwiazdoski, mnie to interesuje ile ty osobiście tych kurników nakupiłeś XD
#nieruchomosci #kanalzero
źródło: boomer
Pobierz

czy są związki w których nie ma seksu francuskiego? Loda, jak kto woli.
Czytam czasami różne fora, grupy, nawet w pracy (!!) spotkałam się z opiniami, że to obrzydliwe jak można brać penisa do buzi, że przyprawia to niektóre kobiety o wymioty, co osobiście wg mnie jest troche p------e, może dlatego, że sama uważam to za coś normalnego.
Proszę, wypowiedzcie się na ten temat, napiszcie swoje zdanie i doświadczenia, bo mam wrażenie, że duża część kobiet zwyczajnie boi się przyznać (np. W pracy) i woli grać cnotki, chociaż na forach raczej nie widzę powodu, czemu miałyby kłamać, a takie posty również się pojawiają ;)
zapomniałam dodać, głownie chodzi mi o opinie osób, które były/są w związku lub chociaż swój pierwszy raz mają za sobą.
#zwiazki #s--s #rozowepaski troche #logikarozowychpaskow #niebieskiepasko #pytanie #kiciochpyta
Komentarz usunięty przez autora